Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.225
- 12.971
- 2.658
anliyoruz futboldan 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fazla Afrika kökenli oyuncu doldurmak da doğru değil belhanda ve gelirse feghouli olacak zaten. Doğru pazar bekler de ( Afrika da olabilir ) ve orta saha da Brezilyalilar , ileri ucta mümkün olduğunca Avrupa ve Latin Amerikalı topçular. N'diaye bu sene düştü geçen yıla göre bu arada.N'Diaye vardı o da gitti zaten.Belki Westham'da aşı tutmazsa seneye falan kiralık alınır
Düşmesi normal.Adam hayatı boyunca belki de bir daha bir sezonda bu kadar maça çıkmayacak.Osmanlı bitti zaten takım olarak.2-3 hafta daha olsa küme düşen takım Osmanlı olurdu.Onu da hesaba katmak lazımÇok fazla Afrika kökenli oyuncu doldurmak da doğru değil belhanda ve gelirse feghouli olacak zaten. Doğru pazar bekler de ( Afrika da olabilir ) ve orta saha da Brezilyalilar , ileri ucta mümkün olduğunca Avrupa ve Latin Amerikalı topçular. N'diaye bu sene düştü geçen yıla göre bu arada.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
De Jong-Imbula
----Belhanda----
Damn
adam yiyen orta saha adam yiyen orta saha
![]()
oda öyle ediyor iste ecük isitayim diyor.Olmaz öyle!. Diri diri, canlı canlı, çiğ çiğ adam yemeli orta saha oyuncusu dediğin!...
Napmış la bu böyle
![]()
sent via GSC
..."Savaşçı" hissi veriyordu o saç stili Ümit'e bence ben de beğenmesem deDaha kötü ne yapılabilirdi?, diye aklımdan geçiriyordum ki bizim Ümit Davala' nın DK saç modelini hatırladım. Kararsız kaldım ikisi arasında...