Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin gitmesine bisey demem giden gider ama ondan once kesinlikle carole selcuk ve yasini gondereceksin.

Futbol bilmez cahiller nasıl demeye başladı bende artık Sneijdersporluyum diye. Sneijderspor sözü bile hala sizi komik duruma düşürüyor. Siz Galatasaraylı olmayında ne yaparsanız yapın. Aynı tiplerdi muhtemelen 2 gün önce Yasin ligde 10 gol atıyor çok iyi yedek diye..

Arena da sneijder diye bağırmayan taraftarda rezildir. Bu sneijderspor gibi salakça bir tabir için değil, Galatasarayın bekâsı için önemlidir

Bu takıma Sneijder'in verdigi katkinin 4/1 ini veremeyen yoneticiler, ekip çalışanları
Onu gönderemez göbeği ile de oynasa, barından orta açsa gene daha etkili olur hepsinden

simdi yonetimde "nasil olsa elendik, bari bu sene yine yapilanmaya gidelim, yuksek maliyeltlilerden kurtulalim" vs vs konusmalar oluyordur.

Sneijder'ci veya Tudor'cu diye kutuplaşmanın gereği yok. Takımın tek eksiği Sneijder ile çözülecek gibi değil. Bu ayrışmaya son verip atılması gereken adımlar bir an evvel atılmalı.

a7d98a253ccdcc293eb14055de7d440c.jpg

Sneijder vizyondur aga 250kiloda olsa bir bacağı kesikte olsa vizyondur

Bu basiretsiz yönetim ve hoca bozuntusu kimdir?

Bugün 1-0 yenseydik ve bu oyun oynansa bu değişiklikler yapılsa gene aynisini yazacaktim.

Sneijderin gitmesine bisey demem giden gider ama ondan once kesinlikle carole selcuk ve yasini gondereceksin.

kıvırmalar başladı tabi

işin gerçeğini gördünüz

haydi yapsaydı ya köy takımına karşı asistleri birileri

sneijder köy takımlarına karşı asist kasıyordu

kassaydı hadi başkası

Hakan Gündoğar: Tudor Sneijder bu takımda oynamaz dedi, haklıymış. Sneijder gibi kalite böyle takımda oynamaz.

Erman Toroğlu: Tudoru Juventustan biliyoruz, defans. Sneijder yapan oyuncu, Tudor bozan oyuncu. Buyrun.

Haftaya olurda tur geçilemezse stad istifa diye inlemezse yazıklar olsun bu taraftara. Gerçi turla bağımsız normal şartlarda da olmalı bence bu

Hep birlikte hakederleri eleştirecek, takımı da akbabalara yem etmicez. Yönetimlerin istifa etmesi taraftarın en doğal hakkı. Ama bir yenilgi ile takımı yanlız bırakmak YOK! Ne demek kombine almıcaz rövanşa gitmicez? Gidicez maç dakikalarında takımı desteklicez kalan dakikalarda yönetimi en etkili şekilde istifaya cağrıcaz. Ki bu dönem sinejder hariç doğru yoldalardı. Takım tatil dönüşü hazır değil Tudor canlarını çıkarmış tembeller yatmaya alıştıkları için. Yeniler takıma adapte olamamış. İsveç in özel nedenleri kaza dicez artık. Adını söyleyemediğim takım bize 2 atmış biz neden 3 atamayalım? Belki birilerinin aklı iyice başına gelir. Biz de turu geçeriz hayırlısı olmuş olur. Ama dürüst olmak lazım baya bir zor olacak ama inş Türkiye'mizin dünyaya açılan tek yüzü hakettiği yeri alıcaktır

M. Demirkol: Ben Selçuk hayranıyım ama şu Selçuk'a orta saha emanet edilemez. En kötü rekabete sokulması lazım. Tolga'yı tartışmıyorum bile.

3 yildir bizde ayni seyi soyluyoruz ama adamda sanki dokunulmazlik var

kıvırmalar başladı tabi

işin gerçeğini gördünüz

haydi yapsaydı ya köy takımına karşı asistleri birileri

sneijder köy takımlarına karşı asist kasıyordu

kassaydı hadi başkası

Meloyla başladı bu akım. Gül gibi herifi aziz medyası fitili ateşledi bizim salak taraftarıda kendine çekti benzerini Sneijdere yaptılar. 2 ay sonra içinde Musleraya başlarlar

futbol cahili irkci dedigimiz hamzanin futbol aklı yemin ediyorum sunlardan daha fazla ya cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt