- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Yok 500 milyon Euro oynuyor. Kabahat bende.6. Onunculuk aradında 6m euro oynuyorsa 10. olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 500 milyon Euro oynuyor. Kabahat bende.6. Onunculuk aradında 6m euro oynuyorsa 10. olalım.
Son 2 sene sneijder olmasa max 10. Olurduk.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baskan kesinlikle gitmeyecek,secimde karsisina Kim cikarsa ciksin yine secilecek,karsisina cikanlar iyi niyetli olsada üyeler paranin kokusunu alip aday oldular diyecek ve dursunu sececek
Rakip cok zayif,üc degil bes atariz arenada ama Tudor kesinlikle gitmeli,39 yasindayim ben böyle rezillik görmedim,tromsö hem daha iyi rakipti,hemde saha sartlari cok kötüydü,dursun cabuk gaza gelen adam,gec olmadan tudoru göndermeli
Yani o da senin görüşün bir şey diyememRenktaş Sneijder gidene kadar gitmesi gereken çok kişi var o yüzden kalması gerektiği yönünde düşüncelerim var ama sırf bu yorumlarınızdan dolayı gitsin diyorum valla
Almasaydı kardeşim."Riekerink'i hoca yapın" diyen Sneijder miydi? Sence daha büyük bi hocayla çalışmayı Sneijder daha çok istemez miydi? DeJong transferin son günlerinde geldi, o zamana kadar armut toplayan yönetime öneride bulunarak (belki de yönetim rica etmiştir) takıma iyilik yapmak istemesi de gayet normal. Yönetim yönetim olsaydı da hereyi doğru ve zamanında yapsaydı. "Nerden Sneijder'a çamur atsam" diye kafa yoruyorsunuz, illa ki suçlu çıkacak.
Alpay bey hemfikiriz ama 15 yılda değil de 100 senede bizim yaptıklarımızı yapamayanlar var ne yapalım şimdi takımımı kapatalım?
Kardes bura Tr aninda.kovar o ... herif cocugu gerek yok yazik 3 kurus ekmek parasi derdinde adam
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Efsane falan değil zaten, Sneijder'i savunan biri olarak söylüyorum. Ama elindeki en kaliteli 2 oyuncudan birisi.Gercek mi gerçek. Diyorum zayen başkan bozuntusu zaten işbilmez de Sneijder i de Galatasaray efsanesi ilan etmek de komedi....
20teknik direktor degistjrmesine rağmen basarili olmayi beceremeyen bu kadrodaki herkes gönderilmeli büyük bir revizyona gidilip, 0 dan baslanilmali