Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık son virajda dursun.ya son senesinde adam gibi bi Galatasaray bırakacak,gidecek ya da 1 hafta sonra elveda diyecek kötü bi şekilde.

Bugünleri gormemizde hata hepimizin..
Ilk once taraftarda suç. Bizim icin degerli olanlari tutamadik hiç
O sucukçu tayfadan kurtulunmali
Onlara karşı bir hareket başlatılmalı.
Içimizdeki kuşlardan arınmaliyiz sonrasinda zaten bu şeref yoksunu hainler bu takim kapisinin onunden bile gecemezler

Baskan kesinlikle gitmeyecek,secimde karsisina Kim cikarsa ciksin yine secilecek,karsisina cikanlar iyi niyetli olsada üyeler paranin kokusunu alip aday oldular diyecek ve dursunu sececek
Rakip cok zayif,üc degil bes atariz arenada ama Tudor kesinlikle gitmeli,39 yasindayim ben böyle rezillik görmedim,tromsö hem daha iyi rakipti,hemde saha sartlari cok kötüydü,dursun cabuk gaza gelen adam,gec olmadan tudoru göndermeli

evet Hem Tromsö hem Karpaty lviv facialarında da bu iki takım ostersunds'dan çok daha iyi takımlar.. Bugün ki takım berbat bir takım ama Carole Tudor Tolga Sinan sabotajını izledik bildiğin

Almasaydı kardeşim. :D "Riekerink'i hoca yapın" diyen Sneijder miydi? Sence daha büyük bi hocayla çalışmayı Sneijder daha çok istemez miydi? DeJong transferin son günlerinde geldi, o zamana kadar armut toplayan yönetime öneride bulunarak (belki de yönetim rica etmiştir) takıma iyilik yapmak istemesi de gayet normal. Yönetim yönetim olsaydı da hereyi doğru ve zamanında yapsaydı. "Nerden Sneijder'a çamur atsam" diye kafa yoruyorsunuz, illa ki suçlu çıkacak.

Gercek mi gerçek. Diyorum zayen başkan bozuntusu zaten işbilmez de Sneijder i de Galatasaray efsanesi ilan etmek de komedi....

Alpay bey hemfikiriz ama 15 yılda değil de 100 senede bizim yaptıklarımızı yapamayanlar var ne yapalım şimdi takımımı kapatalım?

Takımı kapatmayacağız tabi ki. Sadece bir duruş olacak. 3 transfer gelince sular duruluyor. Yönetsel bazda 3 senedir skandal içindeyiz. Bu takım 11 transfer de yapsa bu yönetim tarzı, bu egolar ile küme düşmeye bile oynayabilir.

Yapılması gereken taraftar yürüyüşü, çok sert muhalefet için tetikçi unsur olup bir an önce seçim ortamı oluşturmak camia da. Bakkal'ı getirsen bundan kötü plan yapamaz.

her şerde bi hayır var diye boşuna dememişler.her fırsatta dursuna ,tudora guvenmezken şimdi haftaya büyük olasılıkla gitmeleri söz konusu.bi de burdan bakın,içiniz rahatlasın biraz.

20teknik direktor degistjrmesine rağmen basarili olmayi beceremeyen bu kadrodaki herkes gönderilmeli büyük bir revizyona gidilip, 0 dan baslanilmali

ne bilim kardesim, cok sinirliyim.

fenere bjkye ezidik, 2 yildir eziliyoruz. birde kurdugu takim ne bilim okadar taraftari provasyonlara gerdilerki insan ister istemez cildiriyor.
lafin kisasi 2 senedir ezik bir klubuz ve ben bunu kendime yediremiyorum bir turlu.

En iyisi bu sezon futboldan uzak durmak, anladimki Galatasarayda siradan bir takim
sayet buyuk olsa, selcuk ve dursun gibilerin kucaginda bebe olmazdi

neyse hak veriyorum zaten resepsiyoncu ne gunahi var. amac dursuna uzaktanda olsa ofkemi iletmekti

Kardes bura Tr aninda.kovar o ... herif cocugu gerek yok yazik 3 kurus ekmek parasi derdinde adam

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: Yabancı sınırlamasını kaldırdıktan sonra futbolcularımızın dışarıyı tercih edeceğini söylemiştim. Bunları görüyoruz.

bunu cahil hocalara anlat

Tudor doğru oyunculara yöneliyor. Takımı Kondüsyon olarak hazırlıyor. Ama büyük takım hücum oynar. Rakibi boğar. Bunların hiçbirini göremedik. Ayrıca oyunu okuma yönünden facianın ötesinde kötü. Carole nasıl tamamlayabilir bu maçı? Sinan? Tolga-Selçuk ikilisi? Hiçbirine bir çare bulmadı

kadro yeni kuruluyor zor olcagini biliyorduk ama bukadarda degil bazi oyuncular gercekten dayaklik.

Dursunun gitmesi lazim tudor gitse nolur o gider hikmet karaman gelir.

Kaybetmemiz iyi oldu vallahi. Neyin ne olduğunu daha yol baslamadan gördük. Şimdi taraftar olarak akıllı davranma vakti. Ronaldo'yu da alsalar duruş bozulmamali
Akil yoksunu fb taraftari gibi transfer fetişisti olmamaliyiz
Galatasaray başarı endeksli kuluptur transfer değil

tudor giderse olacakları söylüyorum ya ayhan akman olur yeni teknik direktör ya evlatlardan biri gelir hamzaoğlu döner mesela

20teknik direktor degistjrmesine rağmen basarili olmayi beceremeyen bu kadrodaki herkes gönderilmeli büyük bir revizyona gidilip, 0 dan baslanilmali

valla donku,tarıgı geçtim.

yasin
selçuk
carole
sinan
emrah
eren
belki tolga

kesinlikle gitmeli.u 17ler olsun kadroda full.bişey kaybetmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt