Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
85 yıl sözleşme yapılan dönem. Tabi insan ne isterse onu görür.

DEpOPjAXoAEI-Xr.jpg:large

Ben o dönemi mi elestirdim,okuma yazman yokmu

Selcuk'la yapilan sözlesmeyi elestirdim,bu forum'da kime sorarsan sor yapilan o sözlesmeyi elestirir

Ünal Aysal'in basarilari ortada,o konuda bir elestiri olamaz

Sirf gerginlik yaratmak icin insanlardan alinti yapmaktan vaz gec,son kez uyariyorum seni sonun baskalari gibi olmasin

1 saate yakın yürüdüm tek başıma daha sakinleşemedim..Hava da esmiyor

Madem tudor efendi futbolcularından şikayetçi neden kiralıktan dönen bir tane bile oyuncuyla takım kurmadı. Tarık donk emrah umut nerede arkadaş. Çapsız bir teknik adam maalesef

Gomis'e gelen her top tehlike oldu bence..Tudor'da bunu gördü hemen aldı oyundan

Sneijder ibizada yatmış da bu futbolcular ve teknik adam olimpiyatlara maratoncu mu hazırlamış.

Ben o dönemi mi elestirdim,okuma yazman yokmu

Selcuk'la yapilan sözlesmeyi elestirdim,bu forum'da kime sorarsan sor yapilan o sözlesmeyi elestirir

Ünal Aysal'in basarilari ortada,o konuda bir elestiri olamaz

Sirf gerginlik yaratmak icin insanlardan alinti yapmaktan vaz gec,son kez uyariyorum seni sonun baskalari gibi olmasin

Yok Fiko gibi başkanımız olmadı, biri 85 yıl sözleşme yapar diyerek aşağıladıgın çok net. Lafının arkasında durmasını öğrenmelisin bir kere. Buna yönelik ben o dönemi hatırlattım, çünkü Fikonun kralı gibi başkanı vardı bu kulübün olumlu ve olumsuz yönüyle. En azından dalga konusu değil, insanlar ağızı açık izliyordu bizi Türkiyede.

Teşhisler doğrumu? Sneijder gitsin, Selçukla tempolu futbol diyen adamın teşhisleri doğru olamaz.
2 orta saha istiyor adam

Yerli yalakası gazetecilere bakma sen

Veda ederken çöp Semih'e bile Chiellini muamelesi yapıp yalakalık yapıyordu hepsi

Son düzenleme:
Sinan'da tam casper yalnız kötü yorum yapılacak bir oyun bile oynamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt