Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudor bu maçta saçma işler yaptı, doğrudur ama hemen tudor'u yollayın demek de pek doğru bir düşünce değil. şuanki kadro geçen seneki rezil kadrodan bile daha kötü bir kadro. takımı geçen sene ayakta tutan 3 oyuncu yollandı. daha sadece 3 transfer yapıldı ki ofansif anlamda oyunu kuracak olan adam sakatlandı, oynamadı. diyeceğim o ki mevcut kadroya kimi getirirsen getir bu kadroyla hiçbir başarı elde edemez. minimum 5 transfer yapıldıktan sonra anca bu kadro adam olur. yoksa tudor gitmiş, ahmet gelmiş pek bir önemi yok. 6 ay sonra onu da yollarız

Milletin yollayin demesinin en buyuk nedeni sneijder olayi..gelen adam de jongu da affeder ohh..de jongun soyunma odasinda soylediklerini de taraftar yutacak

renktas bu ulkede olmuyor iste kimi getirirsen getir tutmuyo sistem..suursuz hucum yapip 6 yemedik guzel oynadik drogba sakatlandi mac koptu sonra ronaldoda asiri formdaydi..ayni takimi bi onceki sene yendik.
vizyon taktik yok vs diye gonderdigimiz adam en azindan rm ile oynadi yahu..bugun rmadriden 6 yeseydikte su koy takimina elenmeseydik..hangisi vizyon sence?
terim gibi adamdan sonra mancini prandelli hamleleri de sacmaydi..hucumu seven o donem tuchel fevre gibi adamlar bostaydi ismi daha buyuk diye mancini getirildi maalesef..tudorla olmayacak o anlasildi ama cozum luce de olmayacak..yada baska yabanci tdirektor.camia bolundu taraftar bolundu..sual edilmeyecek adam lazim bize
Hocam,Terim gelse yine doğru kadroyla şampiyon yapar zaten ona lafım yok.Ben biraz Avrupa'da başarı için söyledim.Yoksa hemfikiriz zaten.

Galatasaray, Fellaini için girişimlere başladı. (Via @ertansuzgun)

Alabileceğimiz en iyi futbolcu; Sneijder. Keza en büyük karakter de kendileri ne tesadüf ki en büyük yıldız da kendileri.

Elendik. Turu buradan çeviremeyiz artık, temmuz ayında Avrupa'dan elendikten sonra da benim icin ne transferin ne ligin ne de sezonun hiçbir anlamı kalmaz bu saatten sonra.

1 daha elenmedik
2 ligin önemi bu maçta bitiyorsa fazla sallanmadan gitte heycanlandırma

2 kanat 2 bek 2 os alinmadigi sürece bu sezonun hicbir anlami manasi yok
Td değişikligide şart
Yönetim gitmez zaten

mariano
sneijder'den özür
feghouli
östersund galibyeti ve turu gecme
ORTA SAHA

tumblr_om82dbJ4rm1vqc713o1_500.gif

Saat 3:20

Takımı bu hale getirenlerin allah bin bir türlü belasini versin

Iyi günler arkadaslar

bu saaten sonra bu takimdan bi halt olmaz.
ne yönetimi ne antrenörü ne oyunculari bi moka yariyor.
taraftar zaten birbirine muhalefet etmekle meskul.
artik anacak yönetim degisikligi birlik beraberlik getirebilir yeni hava olusur.
neyse hayirlisi artik.

Hava değişimi şart bu takıma onun için yeni yönetim yeni yalan dolu projeler lazım ki bir iki senelik gaz alalım.

Tek maç ile insanların pembe hayalleri yıkılmış.

Bu takıma transfer yağmuru gerek 7-8 topçu daha lazım en az.

sent via GSC

2 tane ortasaha almazsak biz bosuna bu ligde oynamayalim sorun yuzde yuz belli acik ve net coluk cocuk goruyor.

yönetimden haric bizi bu duruma getiren takimadki bazi oyuncular.
futbolcuya dayali düzen.
bu antrenör giderse bazi oyuncularda gitmeli.
yoksa degisen birsey olmayacak.
ister iyi veya kötü olsunlar bu adamlar takimi sabote ediyor, hep kendi dertlerinde.
veya takimi antrenöre karsi yönlendiriyor bunu yillardir izliyoruz.
antenör iyi veya kötü demiyorum o baska durum.
bu hastalik bu oyunculardan öncede vardi.
sisteme göre degil oyunculara göre hareket ediliyor bunu degistiremedik yillardir.
terim aysal geldi bi düzelme oldu sonra yine eskiye döndük.
nedense bizde sadece fatih terim basarili olabiliyor buda cok düsündürücü bi olay.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt