Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezonki takimdan bile kötü bir kadro ile maca ciktik. Haftalardir imbula gibi alamiyacagi adamkar pesinde kosuyorlar. Mariano feghouliyi alacaksan neden bu maca yetistirmiyorsun? Dursun panik olmustur. Lucescu arti 3 transfer bekliyorum bu günlerde

Tudor'un en buyuk hatasi hala.Selcuk Tolga Carole Sinan Yasin gibibadamlara guvenmesi,elinde com iyi gencler var,bunlarin yerine koysana ayrica takima transfer yapilirken daha en basinda iki tane saglam orta saha alsana,defansin bu kadar siritma sebebi.zaten orta sahanin delik olmasi bunu nasil goremezler enteresan sadece 3 adammi var dunyada yillardir ayni Tum takimlar gider ayni iki uc adamla ugrasir hem de yillarca

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Direk 7 as, 2'de yedek oyuncuya ihtiyacımız var. +Sneijder'in mutlak dönüşü ve Tudor'un mutlak kovuluşu lazım. Anca bunlar gerçekleşirse hayırlı bir gelecekten bahsetmek mümkün olabilir.
Bastan beri Sneijder konusunun cok yanlis oldugunu savunan biri olarak,bu satten sonra hocanin gonderilip Sneijder'in affedilmesi demek.ortada Galatasaray diye bir gercegin kalmayacagi anlamina gelecektir malesef.Ve sonra hoca getirmenin de anlami olmayack çünkü. En basinda boyle bir duruma gelinmeyecekti dedik,

Bir hafta daha bekleyelim beyler. Sadece yedi gün bekleyip destek olalım. Turu geçemezsek yönetime de Tudora da istediğimiz protestoyu yapma hakkına sahip oluruz. Ama şu an düşman sevindiriyoruz sadece

Avrupa'dan 15 dakikada elendik. Kadro ayni kalacagi icin diger mactan umudum hic yok. Gunu kurtarmak icin bktan iki transfer yapip gaz alir bu densizler. Iki deme verip seneye cl deyiz diye zirvalarlar. Ben dun izledigim futbolla ligi ortalarda bile bitiremeyecegimizi dusunuyorum.
Kombine nasil iade edilir bu arada bi fikri olan var mi

Avrupa'dan 15 dakikada elendik. Kadro ayni kalacagi icin diger mactan umudum hic yok. Gunu kurtarmak icin bktan iki transfer yapip gaz alir bu densizler. Iki deme verip seneye cl deyiz diye zirvalarlar. Ben dun izledigim futbolla ligi ortalarda bile bitiremeyecegimizi dusunuyorum.
Kombine nasil iade edilir bu arada bi fikri olan var mi
Futbolcularin elinde,eger td u gondermek.niyetindelerse evet elendik.aksi takdirde bu takima bes te atarizBu sebeple ikinci.macta sabotajcilar yerine Ozan Kabak ve arkadaslarini kullanip efsane olabilir isterse tudor ama o cesaret var mi ,sanmiyorum

Son düzenleme:
Futbolcularin elinde,eger td u gondermek.niyetindelerse evet elendik.aksi takdirde bu takima bes te atarizBu sebeple ikinci.macta sabotajcilar yerine Ozan Kabak ve arkadaslarini kullanip efsane olabilir isterse tudor ama o cesaret var mi ,sanmiyorum

Dursun takimda muhtesem uyum var derken neyi kastetti acaba? Dun oynanan futbol amator ligde yoktur. Dun keza biraz daha profesyonel bir takim karsimizda olsaydi katliam yasardik. Bu takima bi belhanda gelecek diger mac icin. 1 haftada bu takimda mucize olmaz. Tudor'un dedigin gibi bi sey de yapacagini sanmiyorum. Ya bi td takim hazirlayamiyorsa ne diye para odeniyor anlam veremiyorum. Al macin varsa lig kapanir kapanmaz kampa gir o zaman. 2 3 sene once real madrid'i dagitan takim nerelere geldi delirmek uzereyim.

bu bir sut degil, kalcadan patlayan bir roket

56621ae8be610.gif

21 numarali belhanda bile ulan nasil vurmus sino oyle diye izliyor arka planda.

nando (c)
mariano - maicon - ahmet - linnes
x - belhanda
feghouli - sneijder - x
gomis​

Vay, vay ki ne vay halimize.

yine sinir stres hadi bakalim ne olacak .

tolga ve carole u topcu diye bu takima katanlara ne desek az .

musleranin bile vasat oldugu, elinden toplar kacirdigi macta ; maicon u gommek bence biraz abarti olur . beklemek lazim .

tudor a guvenmek istiyorum ama o sinan a , corale e hele ki tolga denen futbolla bi nebze alakasi olmayan maraton kosucusuna nasil sabretti ikinci yari aklim almiyor . atamiyorsan yemeyeceksin diyip 3 unu cikarip takimi defansif yapsaydi kimse bisey demezdi .

sag bek
sol bek
2 orta saha
sag acik
sol acik
forvet

net bu kadar eksigimiz var . gerekirse gelecek yilin transfer paralarinida harcayip bu yildan saglam bir kadro kurulmali . seneye transfer yapmasakta olur .

Mariano transferi kupada elenme riskimize bağlı olarak menajeri tarafından askıya alınmış.

Feghouli artık gelmek istemiyormuş , Avrupa'da devam edeceğimize inanmıyormuş.

Yönetim Volkan Şen'e 1,7m euro olan yllık ücret teklifini artırmayı planlıyormuş.

tudor ; carole tolga sinan yasin garry bu 5 ini cikarsaydi, 3 yedek alsaydi da 9 kisi oynasaydik belki daha iyi olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt