Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole Selçuk Yasin Sinan süresiz kadro dışı bırakılmalı
Kendilerine takım bulsunlar
Gerekirse maaşlarının yarısını verip başka klube yollayalım
Şu 4 isimden 1si bile ilk 11de ise o maçı izlememeniz akıl ve ruh sağlığınız için tavsiye edilir

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmiş olsun cümlemize.
Dün maçtan sonra gidip yattım vallahi. Bu takımı biz bu takımla zor eleriz. Köy takım dediğiniz takım Almanya alt sıralarından herhangi bir takım ile başa baş oynar rahatlıkla. Biz ise PTT....

Başkan Fikret Orman’ın golcü transferinde Babacar ve Eder’e yoğunlaştığı ve bu oyunculardan birinin kiralanmasına sıcak baktığı aktarıldı. Başkan Orman’ın, Marcelo’dan gelen paranın bir bölümünü ise ara transfer dönemine saklamak istediği vurgulandı.

babacarı fiorentina kiralık vermez,daha da parlatacakken.ancak ederi alabilir bunlar.harbiden para yok bunlarda.ara transfer dönemine saklayacakalrmış parayı.

şu dursun ve tudor olmasa cidden en büyük adaydık şampiyonluk için.

Dünkü ostersundu çok iyi analiz ettim adamların defansı çok toy hata yapmaya müsait fakat orta saha sı çok hareketli iyi basıyolar arenada eldeki adamlarla böyle bir kadro yapıp çıkmamız lazım aksi taktirde işimiz yaş

Muslera
Ahmet Serdar Maicon Linnes
Tolga
Belhanda Emrah
Sinan Gomis Yasin

Carole leş ahmet bir maç sağ bek oynamalı idareten linnes solda verimli dün emrahı gördüm az da olsa ostersundun orta sahasını açabilir çok hareketli bi adam selçuktan iyi bence Sinana kaleyi gördün mü vur yasinede sakın ola vurma çizgiye in içeri çevir denmeli gomisi topla buluşturmak şart 3 kere buluştursak 2 gol gelir iddia ediyorum taraftarda rakibi boğmalı

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmiş olsun cümlemize.
Dün maçtan sonra gidip yattım vallahi. Bu takımı biz bu takımla zor eleriz. Köy takım dediğiniz takım Almanya alt sıralarından herhangi bir takım ile başa baş oynar rahatlıkla. Biz ise PTT....
aynen ligde 14.haftayı geride bırakmışlar .ayrıca yetenekli ve iyi bi takım.

Geçmiş olsun cümlemize.

Ben sinirden uyuyamadım. Yasin tolga Carole aklıma geldikçe küfrediyorum.

Galatasaray düstügü durumun gercekten aciklamasi yok. Galatasaray camiasi her sartta belli bir seviyede olmak zorunda.

Sikintida olursun, yanlis hoca getirmis olabilirsin, yanlis transferler yapmis olabilirsin, ama bu durumun bir aciklamasi yok yani.

Galatasaray her sartta belli bir standartta olmali yani. Degilse, bastan asagiya herkesin kellesi gitmeli. Bize yazik yahu.

Östersund´un takim degeri Selcuk´un aldigi maas kadar ya. olacak sey degil.

Baskan, Tudor ve Selcuk basta olmak üzere, herkes derhal gitmeli. Yoksa bu sene cok kötü seyler yasanabilir.

Taraftarin artik sabredecek gücü kalmadi. Ayiptir, yaziktir ya.

Ulan Fatih Terim vefat etse, demek ki Kayserispor seviyesine düsecegiz ya, olacak sey degil.

Ostersundu çok büyütmeyin gözünüzde dün tamam rezillik ti ama bide hazırla değiliz ve gerçekten suni çim çok etkiledi biz alışkın değiliz onları alışkın bence arenada çok farklı olur

1-0 öne geçeriz sonra gol atmaya çalışırken bir tane yeriz sonrası malum 2-1 falan biter. Twitter yıkılır dünyada değil evrende tt olur "dursuntudoristifa". Sonuç mu 2018 seçimine kadar kalır alayı...

Zemin, hazirlik dönemi filan beni zerre ilgilendirmiyor. Bu tarz maclari kaybediyorsan, sorumlular hesap verecek arkadas.

Böyle maclarin mazereti yok bende. Ulan kacinci bu ya. Amatör takimlarin tarihine geciyoruz kac seferdir.

Sen Galatasaray´san hemen bu sabah Tudor´un, Selcuk´un, Carole´un filan kellesini alacaksin.

Bu rezilligin mazereti de yok, affi da yok.

1-0 öne geçeriz sonra gol atmaya çalışırken bir tane yeriz sonrası malum 2-1 falan biter. Twitter yıkılır dünyada değil evrende tt olur "dursuntudoristifa". Sonuç mu 2018 seçimine kadar kalır alayı...
Ben yeniceğimize inanıyorum ama kesinlikle Selçuk yerine Emrah koşabilen adamlara ihtiyaç var 90 dakka rakibe pres yapmamız lazım çıkartmamız lazım

bu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.

burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.

Ünal Aysal : Sneijder'i oynatacak Başkan'ı da getirmesini bilirim.

bu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.

burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.

Taraftar son kez görevini yapsin ve stadi cehenneme cevirsin. Bencede etkili bir baskiyla durumu kisa sürede toparlayabiliriz.

Ama yine de ilk macin hesabi sorulmali arkadas. Bizi bu kadar cildirtmaya kimsenin hakki yok ya.

Sadece bu mac yüzünden bile Tudor´u, Selcuk´u, Carole´u filan sildim ben. Asla görmek istemiyorum artik.

Selcuk´u, Carole´u oynatan haindir bundan sonra.

Ben yeniceğimize inanıyorum ama kesinlikle Selçuk yerine Emrah koşabilen adamlara ihtiyaç var 90 dakka rakibe pres yapmamız lazım çıkartmamız lazım

İsveç Gazetesi tudor:kuradan önce tanımıyordum sözüne atfen "artık iyi tanıyor" başlığı atmış. Cehenneme hoş geldin Galatasaray başlığı bile varmış.

Bunları gördükten sonra Ali Sami Yen de bizim yüce oyuncuları ayakta alkışlamak isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt