Samet Güler
Parçalı Üye
- 20 Temmuz 2011
- 2.616
- 68
- 1.008
Carole beni sinir hastası yaptı
GSC
Bu gidişle solbek alamaz bunlar bütün sene kanser oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole beni sinir hastası yaptı
GSC
Öyle bir sonuçla kazanamazsak bu rezillik üstümüze yapışıcak.Aylarca malzeme çıkıcak millete...artık tt arena da hersey belli olur. 6-7 atmamız lazım ki rahatlıyayım.
Öyle bir sonuçla kazanamazsak bu rezillik üstümüze yapışıcak.Aylarca malzeme çıkıcak millete...
Uefa'dan ceza yememiştik Aysal görevi bıraktığında , cezayı Dursun yedirdi.Uefadan ceza yedirip kacmasinida bilirim![]()
Hani bitmişti menajeri haber bekliyoruz diyordugomise,belhandaya 3 -3,5 milyon bayıyosan feghouli de 3 -3,5 milyona anca gelir.adam westhamın en çok kazanan 2.oyuncusu diyolar.
Yav he heUefa'dan ceza yememiştik Aysal görevi bıraktığında , cezayı Dursun yedirdi.
Tudora çok yükleniliyor bence tamam hataları var ama şu takımdaki çöpleri omu aldırdı adam 7-8 transfer dedi o da biliyor takımdaki sıkıntıları, oyunculara çıkın kaybedin dese gene kazanmaları gereken kolay bir maçtıCavanda > Tudor
sen fanatik fotomaç okumaya devam et.Yav he he
Bombayı bırakıp kaçtı
Dursun yedirdi masallarını ben yemem başkalarına anlat
Türkiyenin marka değerlerinden birine avrupadan men yediren başkan
Tudora çok yükleniliyor bence tamam hataları var ama şu takımdaki çöpleri omu aldırdı adam 7-8 transfer dedi o da biliyor takımdaki sıkıntıları, oyunculara çıkın kaybedin dese gene kazanmaları gereken kolay bir maçtı
ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi