Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feguli geldi mi gencler
avrupada mac yapmak önemli degil yeter ki transferler gelsin

Adını bile bilmediğimiz kıytırık isvec takımı bile bizden 2-3 gömlek daha üstün bir takım.Düştüğümüz hale bakın

açın antalyasporun kadrosuna bakın ya da göztepenin yeni oluşan kadrosuna.durumun vahimliğini anlarsınız.

Yasin Carole Sulçuk Tolga çok kötü oynadılar tamam ama özellikle ikinci yarı sinan ın adını duyan var mı ? Bir ara atıldı heralde ben kaçırdım dedim. Hiç bir Allah ın kulu bahsetmiyor bundan.

Yav he he
Bombayı bırakıp kaçtı
Dursun yedirdi masallarını ben yemem başkalarına anlat
Türkiyenin marka değerlerinden birine avrupadan men yediren başkan
sen fanatik fotomaç okumaya devam et.
GSStore'un anlaşmasının feshinden tut , oyuncular ile sözleşme revizyonu yapılmaması , berbat transferler , yanlış oyuncu fesihleri.

Dursun Özbek UEFA'nın gel anlaşalım çağrısına cevap bile vermemiş , adamların karşısına son dakika bilezikle çıktı.Aysal karar açıklanmadan aylar önce kendisine isterseniz ben müdahil olayım UEFA konusunda dedi , Dursun ne cevap verdi hayır gerek yok ceza almayacağız.

Basını takip etmiyorsan edenlere kulak vermesini öğren.

Biraz aklı çalışan biri ilk 4 transferi sırası ile

1. Orta Saha ( 6 Numara Emre, Okan, Melo ayarında )
2. Sağ bek
3. Sol bek
4. Forvet
5. Stoper

Şeklinde yapardı.

Sonra da

6. Oyun Kuran 8 Numara
7. Kanat da oynayabilecek forvet

Biz gidip 10 numaraya 10 Milyon bayıldık

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudora çok yükleniliyor bence tamam hataları var ama şu takımdaki çöpleri omu aldırdı adam 7-8 transfer dedi o da biliyor takımdaki sıkıntıları, oyunculara çıkın kaybedin dese gene kazanmaları gereken kolay bir maçtı

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlis hamleler yapti Dün. Gol ararken Gomisi çikardi. Sinani sahada birakti. Yasin pres yaparken ilk yarida cok kizdi geri Dön dedi dakika 38de. Dünkü maglubiyet Tudora yazilmalidir kimse kusura bakmasin. Cift forvet Sinan Gomis veya Eren Gomis ile baslasaydik böyle durumlara düsmezdik

Yani Carole ve Yasin beyinsizlerinin alternatifi kim? Selçuk ve Tolga'nin alternatifi kim? Gomis hazir degil yedeği aramızdan bazılarının takimimiza gelmeden once ayılıp bayıldığı Eren. Yani evet Tudor gecimsiz ve fazlasiyla tecrubesiz ama kadro cidden berbat ötesi.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun'u görüp, Aysal'a salvo yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Aziz yaptığı şikeden ötürü cemaatin kumpası falan diyor ama esas kumpası Dursun'u seçerek bize yaptılar. Aysal gibi vizyoner, bir çok ülke Başbakanı tarafından dahi saygı gören bir adama gayrimenkullerden ötürü yetki vermeyip küstürenler, elini kolunu bağlayanlar mevzu Dursun'a gelince seve seve önünü açtılar. Futbol ve basketboldaki sportif rezaletlere değinmiyorum bile.

Sneijder varken o kadar eksik dururken belhanda'ya para bayılmak.
Ya hakikaten bu nasıl bi rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt