Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha milli takima dahi almamasi gerekiyordu. Hadi milli takim baski yapildi vs. aldi ama kulüp hocasi olarak bizzat kendisine karsi yapilanlari sineye cekip affedecek ise bu kendisi ile midesi arasinda bir durum.

ya da aralarında geçen mevzu anlatıldığı gibi dğl. medya abartısından ibaret. bu iht de düşünelim

neeeeeeeeee arda mı gelmiiiiiş

46834

ya da aralarında geçen mevzu anlatıldığı gibi dğl. medya abartısından ibaret. bu iht de düşünelim
O kadarini bilemiyorum, ben medya haberlerinden bagimsiz iki tarafin olaylar sonrasi yaptiklarina da bakiyorum. Hoca milli takimdan yolladi, sica sicagina yaptigi aciklamalar da yazilip cizilenleri dogrular gibiydi. Yine Arda´nin yaptigi aciklamalar üstü kapali onayliyor gibiydi.

Scout Ekibimizin takip ettiği futbolculardan Real Madrid ve Juventus'unda radarında olan Al-Shorta'da forma giyen Iraklı Forvet Mohanad Ali ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Bir aksilik söz konusu olmazsa 18 yaşındaki Oyuncu 25 haziran gibi İstanbul'da olacak. Yarınki Scout ekibi ile görüşmelerimizin ardından daha net bilgi alacağız.
Alıntı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

MOHANADDD ALIIIIIII

''Hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan Galatasaray'a nasıl küseceksin?'
- Alpaslan Dikmen

çokta önemli dğl benim için ardanın gelip gelmemesi yaw.

ama burada yazılanlar gibi galatasarayı içten yıkacak, karıştıracak vs gibi şeyler olacağını sanmıyorum. Gökhan töre de gelebilir. mafya modda takılırız bir süre no prob reyz.

çokta önemli dğl benim için ardanın gelip gelmemesi yaw.

ama burada yazılanlar gibi galatasarayı içten yıkacak, karıştıracak vs gibi şeyler olacağını sanmıyorum. Gökhan töre de gelebilir. mafya modda takılırız bir süre no prob reyz.
O kadar uzun boylu olacagini ben de sanmiyorum ve ben de gelirse Galatasaray benim icin bitti demiyorum. O derece mantiksiz fanatiklik geride kalali oldu. Kendi capimda kisisel tepki olur o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt