Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel insta storyde 1+1 yazmis. 1+1 sözlesme mi? Yoksa 1+1 kupa mi...

O kadar uzun boylu olacagini ben de sanmiyorum ve ben de gelirse Galatasaray benim icin bitti demiyorum. O derece mantiksiz fanatiklik geride kalali oldu. Kendi capimda kisisel tepki olur o kadar.

boş ver tepki vermeyi. keyif almaya bakalım. Bu sene arda ve töre gelirse iyi hır gür çıkar maçlarda.

hakeme krampon fırlatan bi adamdan bahsedioz, ispanya da hemde :asd:

Arda hakkındaki görüşüm çok net kendisini Galatasaray formasıyla izlemeyi asla istemiyorum, ama Fatih Terim öyle bir adam ki Arda'yı getirsin yarın Florya da antrenmana çıkarsın sesimi çıkarmam olacakları izlerim

Arda'yı bile tornasından geçirir adam eder Fatih Hoca

Arda hakkındaki görüşüm çok net kendisini Galatasaray formasıyla izlemeyi asla istemiyorum, ama Fatih Terim öyle bir adam ki Arda'yı getirsin yarın Florya da antrenmana çıkarsın sesimi çıkarmam olacakları izlerim

Arda'yı bile tornasından geçirir adam eder Fatih Hoca
Normalde bende istemem ama demek istediğim o zaten ardayı hoca kabul ediyorsa vardır bir bildiği Fatih terim lan bu boru değil yani

Normalde bende istemem ama demek istediğim o zaten ardayı hoca kabul ediyorsa vardır bir bildiği Fatih terim lan bu boru değil yani
Yav adamı artık normal şampiyon olmak kesmiyor kendi kendine challenge üretiyor resmen bu sene hem forvetsiz hemde tribünde oturarak şampiyon oldu seneye de Arda'yı futbola döndürüp şampiyon olacak :asd:

Burada Arda gelirse bırakırım diyenler bir şeyi unutuyor ki Fatih hoca Arda'yı prim vs mevzusu yüzünden en iyi döneminde milli takımdan kesmiş biri. Belli ki bizim bilmediğimiz açıklanmayan olaylar dönmüş hoca da kırılmış.Hocanın kırgınlığı belli.

Arda'nın geliyor olması demek zaten hocanın gönlünü almak için birşeyler yapmış olması demek ki aralarında sorun kalmazsa bize birşey söylemek düşmez. Ayrıca Arda da 66 numarayla poz verir vs çalıştığını bize hissettirirse neden olmasın? Sonuçta yanlışlar yapmış da olsa Türkiyenin en kariyerli futbolcusu ve akademiden yetişmiş en yetenekli oyunculardan biri.

ardayi almak icin tassaksehrinden izin almamiz gerekiyormus yani gidip goksele ardayi alabilirmiyiz diyecegiz

Konunun Galatasaray’la veya siyasi görüsle falan alakasi yok

Arda Turan Galatasarayli olabilir buna da lafimiz yok tuttugu takim bizleri ilgilendirmez

Beni ilgilendiren konu,prim icin kendi egosunu tatmin etmek icin milli takimi ve milli takimin teknik direktörünü sattilar

Biz ne hayaller kurduk yillar sonra bir turnuva’ya katildik,hayallerimizin icine ettiler arda turan ve ekibi

Olur da transferi gerceklesirse,Fatih hoca’nin da dedigi gibi gönlüme almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt