Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Şu Çöphanda’dan kurtulalım başka bir şey istemiyorum. Katkıları için eyvallah ama artık ya adam akıllı bir 8 numara ya da adam akıllı bir 10 mumara almalıyız onun yerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takımda diyorlar. İzin alabilir miydi veya gelmek için herşey yaptımı bilinmez.Diagne yolcu sanirim. Takimla birlikte degil
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral uzaktan seviyoruz forumu ya. Tarzını en sevdigim üye sensindir bu arada.Belhanda gibi adamsın kaybettigin savas görmedim
Ne yapalım 5-6 milyon bonservis verelim de yedek mi otursun kardeş?Kimse gelsinler ilk 11 oynasınlar demiyor..
Ama enesde ,kaanda çok rahat yerli olarak bize katkı sağlayabilecek oyunculardır.
Bu oyuncularıda beğenmiyorsan kadroda bulundurmamız gereken yerli oyuncuları söylede bilelim..
Ne yapalım 5-6 milyon bonservis verelim de yedek mi otursun kardeş?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu kızmayın ama siz tuttutğunuz takımın ne kadar büyük klüp oduğunun farında değilsiniz..
5,6 milyon vereceğin adamın Galatasarayda yedek oturması kadar doğal birşey yok.
Eyvaallah bunun sınırı var.Şu dönemde 10 milyon ve üzeri adam alacaksan ilk 11 olmalı.Ama onun haricinde bu söylediğin fiyatlara yedek oturabilir sakıncası yok.
birde sanki bu adamlar yedek olacak diye hiç oynamayacak mı zannediyorsun. 3 kulvarda mücadele edeceksin.rotasyonda çoğu maçtada oynarlar..
Tuttuğumuz takımın büyük takım olması ekonomisinin de efsane olduğu anlamına gelmez. Biz de isteriz 6-7-8 milyona adam alıp ligde en fazla 10 maç oynamasını ama olmuyor işte.Yahu kızmayın ama siz tuttutğunuz takımın ne kadar büyük klüp oduğunun farında değilsiniz..
5,6 milyon vereceğin adamın Galatasarayda yedek oturması kadar doğal birşey yok.
Eyvaallah bunun sınırı var.Şu dönemde 10 milyon ve üzeri adam alacaksan ilk 11 olmalı.Ama onun haricinde bu söylediğin fiyatlara yedek oturabilir sakıncası yok.
birde sanki bu adamlar yedek olacak diye hiç oynamayacak mı zannediyorsun. 3 kulvarda mücadele edeceksin.rotasyonda çoğu maçtada oynarlar..
milli takim olsa belhanda,fegh,onye,NDIAYE de olmazlardi. hele ndiaye ile ayni mt dalarMilli takımda diyorlar. İzin alabilir miydi veya gelmek için herşey yaptımı bilinmez.
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu herifin eline silah vermeyin demedik mi@sercan_dikme:Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan Gökhan Töre, 6 Haziran tarihinde askerlik görevini yapmak üzere Ankara’da ki birliğine katılacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi youtube kanalinda aciklamistiArtik duyum degil gerçi ama Babelin bittigini bugün kendim gördüm. Donk Insta da canli yayina baglandi Babel yorum yagmuruna tuttu.
Insallah hayirli olur