Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Çöphanda’dan kurtulalım başka bir şey istemiyorum. Katkıları için eyvallah ama artık ya adam akıllı bir 8 numara ya da adam akıllı bir 10 mumara almalıyız onun yerine.

Canaydın ya elimi öpecek ya 10 milyon getirecek demişti hiçbiri olmadı tabi. :(

Kimse gelsinler ilk 11 oynasınlar demiyor..
Ama enesde ,kaanda çok rahat yerli olarak bize katkı sağlayabilecek oyunculardır.

Bu oyuncularıda beğenmiyorsan kadroda bulundurmamız gereken yerli oyuncuları söylede bilelim..
Ne yapalım 5-6 milyon bonservis verelim de yedek mi otursun kardeş?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapalım 5-6 milyon bonservis verelim de yedek mi otursun kardeş?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu kızmayın ama siz tuttutğunuz takımın ne kadar büyük klüp oduğunun farında değilsiniz..
5,6 milyon vereceğin adamın Galatasarayda yedek oturması kadar doğal birşey yok.

Eyvaallah bunun sınırı var.Şu dönemde 10 milyon ve üzeri adam alacaksan ilk 11 olmalı.Ama onun haricinde bu söylediğin fiyatlara yedek oturabilir sakıncası yok.

birde sanki bu adamlar yedek olacak diye hiç oynamayacak mı zannediyorsun. 3 kulvarda mücadele edeceksin.rotasyonda çoğu maçtada oynarlar..

Yahu kızmayın ama siz tuttutğunuz takımın ne kadar büyük klüp oduğunun farında değilsiniz..
5,6 milyon vereceğin adamın Galatasarayda yedek oturması kadar doğal birşey yok.

Eyvaallah bunun sınırı var.Şu dönemde 10 milyon ve üzeri adam alacaksan ilk 11 olmalı.Ama onun haricinde bu söylediğin fiyatlara yedek oturabilir sakıncası yok.

birde sanki bu adamlar yedek olacak diye hiç oynamayacak mı zannediyorsun. 3 kulvarda mücadele edeceksin.rotasyonda çoğu maçtada oynarlar..

Kızdığımı kim söyledi? Sadece olaya çok hakim havasında yaklaşmışsın ki devamında büyüklükten filan bahsetmişsin bir yaşıma filan bakarsan benim Galatasaray ın büyüklüğünü anlayacak bir 30 yıl geçirmiş olduğumu anlardın. Bahsettiğin 2 oyuncuda benim gözümde çöpün önde gideni oynadıkları milli maçlarda da menejer itelemesi ile bir yerlere geldikleri belli. Evet çok beğeni olabilirsin lakin ben beğenmiyorum tamam mı kardeş.

Tuttuğumuz takımın büyük takım olması ekonomisinin de efsane olduğu anlamına gelmez. Biz de isteriz 6-7-8 milyona adam alıp ligde en fazla 10 maç oynamasını ama olmuyor işte.

Artik duyum degil gerçi ama Babelin bittigini bugün kendim gördüm. Donk Insta da canli yayina baglandi Babel yorum yagmuruna tuttu.

Insallah hayirli olur

Edin Dzeko, Inter'le prensip anlaşmasına vardı. Kulüplerin anlaşması durumunda transfer gerçekleşecek. (Sky Italia)

Artik duyum degil gerçi ama Babelin bittigini bugün kendim gördüm. Donk Insta da canli yayina baglandi Babel yorum yagmuruna tuttu.

Insallah hayirli olur
Kendi youtube kanalinda aciklamisti

Fulhamli herifler de championship is better than champions league diyerek bir noktaya parmak bastilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt