Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut bozok Nîmes den ayrılıyormuş. Yönetim bir gazeteciye takım hakkında bilgi ve taktik sizdirdigi için fişini çekmiş. Mls den bir takımla görüşüyormus

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Tetteh , esad mala falan gelse 11 oynasa şlden gruplardan cıksak piyasa değerleri uçar topcuların

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru: “Everton, beni Anderlecht’e göndermek istiyordu, anlaşmışlardı ama transferde son sözü ben söyledim ve çok büyük bir kulüp olan Galatasaray’ı seçtim. Şimdi ne olacak? Göreceğiz”
D68xdifWwAEyu0o

FOX Sport
Brezilya futbolunun en büyük mücevherlerinden biri olan Grêmio orta saha oyuncusu Matheus Henrique, Avrupa'da da dikkat çekiyor.

Muleta kim

Mala yabanci sinirina takilir heis

Schubert isi hayal Arsenal girmis devreye :(

Samatta ve Luyindama'yi yetistiren Mazembe takiminda oynuyor, 19 yasinda ve bu sezon ligde 25 gol atti

Umut bozok Nîmes den ayrılıyormuş. Yönetim bir gazeteciye takım hakkında bilgi ve taktik sizdirdigi için fişini çekmiş. Mls den bir takımla görüşüyormus

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Yedek Forvet olarak gelsin bize iyi yerli lazim sinanin yerine bozok gelsin

ne tetteh'i yav. adam ikinci yarı sadece 4 gol atmış. bu adam mı bizim gol yükümüzü çekecek.

önümüzde çok önemli bir fırsat var. rakip takımların kadroları kötü, maddi olarak en iyi durumda olan biziz. gidin şu takıma ne vereceği belli, kaliteli bir forvet alın. bizim lig için en önemli pozisyon forvet. bu seneye gomis ile başlamış olsaydık, şampiyonluğu nisanda ilan etmiş olurduk.

düzgün bir adam alın, tetteh'i de diğer eksik bölgeleri kapattıktan sonra paramız kalırsa scout transferi olarak alırız.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kruse Kostas Umut
Bruma Onyekuru
Feghouli
Savanier Okay Fernando Donk
Nagatamo Linnes Sener Suleyman
Marcao Luyindama Dransfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt