Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru anderlech (yorumun geri kalan kısmında bu takımdan andr. diye bahsediecek ismi zor) transferi ander. in herifin üstüne çöreklenip çalısma iznini almasın diye bi kaç sene daha kendilerinde kalması için yaptıkları kumpastan dolayı değil miydi?

onyekurunun kulubu adamlara kiralamak istememişti en baştan

Diagne satılıp

Tetteh bonservis
Onyekuru opsiyonlu kiralık
Babel free
Herrera free
Olsa çok iyi olur.

Tetteh
Onyekuru
Marcao
Luyindama

İyi bir CL ile seneye değerini 2 ye katlar.

Diallo'yu birkaç maçta izlemiştim iddaa oynadım diye adam gerçek bir forvet. Daha mantıklı tercih olur. Ama Tetteh'e de bilmiyorum bir tarafım tutarsa büyük transfer yapabilir ama tam bir Guiza da olabilir diyor.
Bende çok beğenmiştim adamı ya bide fransadan league 2 den çıkacak olmasi da avantaj ordan çok sağlam topçular çıkıyor o yüzden ben Dialloyu Tettehe tercih ederim ki maliyet olarakda daha az olur

onyekuru anderlech (yorumun geri kalan kısmında bu takımdan andr. diye bahsediecek ismi zor) transferi ander. in herifin üstüne çöreklenip çalısma iznini almasın diye bi kaç sene daha kendilerinde kalması için yaptıkları kumpastan dolayı değil miydi?

onyekurunun kulubu adamlara kiralamak istememişti en baştan

Anderlecht play offta oynatmadi milli takima gitmesin diye,milli takima gitmeyince de calisma izni zora girdi

Amac tekrar kiralamakti ama onyekuru tuzaga dusmedi

Dunya kupasini kacirdi Anderlecht’ten dolayi

Orta sahaya ilac olur ismi biraz cins ama olsun
Marco Ilaimaharitra

Varsa para buyrun efenim :) Falcao imkansız yıllık 10 küsür alıyormuş, balo belki
Yalnız Fransada %60 vergi var yanlış hatırlamıyorsam bence 5-6ya hallolur ki Baloda aynı hesap olucak ya önemli olan parası değil yeterki birini alsınlar zaten 3 yıllık sözleşme yapsan 2.yıl sonunda araplara çinlilere gönder aldıkları paranın büyük kısmını çıkartırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt