Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Diagne mal da olsa onu yollayıp sadece Tetteh güvenmek intihar olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahima niene
Saçmalık olur ama zaten önüne kesin sağlam bi forvet alınır ( Balo-Falcao)Diagne mal da olsa onu yollayıp sadece Tetteh güvenmek intihar olur
Bende çok beğenmiştim adamı ya bide fransadan league 2 den çıkacak olmasi da avantaj ordan çok sağlam topçular çıkıyor o yüzden ben Dialloyu Tettehe tercih ederim ki maliyet olarakda daha az olurDiallo'yu birkaç maçta izlemiştim iddaa oynadım diye adam gerçek bir forvet. Daha mantıklı tercih olur. Ama Tetteh'e de bilmiyorum bir tarafım tutarsa büyük transfer yapabilir ama tam bir Guiza da olabilir diyor.
Saçmalık olur ama zaten önüne kesin sağlam bi forvet alınır ( Balo-Falcao)
Belhanda da gidicek benceDiagne yerine sağlam bir forvet
Ndiaye yerine sağlam orta saha
+Luyindama, Onyekuru (kiralık) transferleriyle yabancı transferini kapatalım.
yedek kulübesi için birkaç yerli de fena olmaz.
onyekuru anderlech (yorumun geri kalan kısmında bu takımdan andr. diye bahsediecek ismi zor) transferi ander. in herifin üstüne çöreklenip çalısma iznini almasın diye bi kaç sene daha kendilerinde kalması için yaptıkları kumpastan dolayı değil miydi?
onyekurunun kulubu adamlara kiralamak istememişti en baştan
Giderse onun yerini de doldurmak gerekecek. Ama mümkün olduğunca takımı bozmamak yararlı olacaktır.Belhanda da gidicek bence
Yalnız Fransada %60 vergi var yanlış hatırlamıyorsam bence 5-6ya hallolur ki Baloda aynı hesap olucak ya önemli olan parası değil yeterki birini alsınlar zaten 3 yıllık sözleşme yapsan 2.yıl sonunda araplara çinlilere gönder aldıkları paranın büyük kısmını çıkartırlarVarsa para buyrun efenimFalcao imkansız yıllık 10 küsür alıyormuş, balo belki
Orta sahaya ilac olur ismi biraz cins ama olsun
Marco Ilaimaharitra
![]()
Marco Ilaimaharitra - Oyuncu profili 25/26
Marco Ilaimaharitra, 30, Madagaskar ➤ Standard Liège, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 26 Tem 1995, Mulhouse, Fransawww.transfermarkt.com.tr