Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğu Kutlama Gününde takım otobüs ile geldi... O görüntüleri nerede bulabilirim? YouTube da direk stat daki etkinlik ile başlıyor

Bence tek santrafor değil de çift forvetli sistem için düşünüyor.

Aslında belhanda'yi satıp 2 tane hayvan gibi ortasaha alırsak.
4-4-2 'ye dönebiliriz.
Bir forvet 2.ve 3.bölgede top tutan bir isim olur diğeri de pirpir ve net vuruşu olan bir forvet olur.

Hayaller hayeller.

Katılamayacağım. Tetteh çift forvetten biri olmak için de yetersiz izlenimi veriyor. 2-3. bölgede top filan tutamaz bu adam, gol vuruşu zaten yok...

Yaşı yetenler hatırlar. 07-08 sezonu Kalli döneminde 23 gol yiyerek muazzam bir savunma performansı göstererek şampiyon olmuştuk. Yaz dönemi Kewell, Baros, Meira, De Santhis transferlerini yapmıştık ve kimseyi de satmamıştık. Ne oldu da o takim 39 gol yiyen takım haline geldi?
O yıllardan bahsederken hücum hattımız iyi ama orta sahamız defansımız kötüydü diye bahsederiz ama bu büyük bir yanılgı. O savunma ve orta saha bizi 2008'de şampiyon yapan oyunculardan kuruluydu. Asıl problem hücum hattıydı.
Bakın ismi geçen Ribery, Babbel, Balotelli gibi isimler bireysel olarak büyük katkı verebilir. Baros gibi gol kralı, Lincoln gibi asist kralı, Arda ve Kewell gibi 20 civarı gol+asist katkısı verebilir. Sonra biz de burada Fernando bitik deriz, bu yeni 8 numarayi nerden bulmuşlar deriz, stopere tecrübeli birisi şart deriz.
Hücum hattinda tembellik edecek ve buna göz yumabileceğimiz Feghouli var ve ona ilaveten maksimum bir forveti daha idare edebiliriz. Ötesi felaket olur.
Tıpkı Quaresma-Talisca-Babbel üçlüsünün büyük bireysel katkılarıyla 4. olan Beşiktaş durumuna düşeriz.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:tbr:

Trabzon yine israil liginden nijeryali topcu aliyormus
ofedeu da o ligte oynuyor onu da alsınlar hazır birini alıyorken :D bu arada eski osmanlısporlu adem maher serbest kalıyormuş

Mohanaddddd

Muleka 22 yasina girecek hala Kongo'da takiliyor olmaz mi olur ama ne bilem

Videoda da defans arkasina kosu atip gol atiyor sadece kacirdigi feci seyler var

Ben sevmiyorum o tip santrafor

Bende Monahadi daha fazla begendim. Muleka kontra atak yapan, rakipi yüksek defans yapan takimlara daha iyi uyar gibi duruyor.

Yeni videosu varmis. Iki ayagini kullanabiliyor, agir degil, fizik yasina göre baya iyi, hava toplarinada kötü cikmiyor ve top sürüp calma atma kapasiteside var gibi duruyor videolarda. Tabiki tek bunlara bakip fazla konusulmazda, ama biri Instagramdan Emre Utkucan abi bunu hemen alin yazsa iyi olur.

Birde Ülkesine yakin olmasi, iklime uymasini kolaylastirabilir belki.

Mateta bir hayal baska yazilan hicbir santraforu o kadar begenmedim ben ama

Iyice Kinqhandaci oldun ha
Yahu boufal felan yerine belhandayi tutarim. Sacma sapan cakma Fblinin o gerizekalisini almayalim. Kotu oyuncu degil boufal ama Belhandayi satip o parayla bunu almak sacmalik olur.
Ben halen eleke gelsin diyorum. Yilan herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt