- 2 Temmuz 2011
- 137.848
- 58.763
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muleka bunu izle renktasMateta bir hayal baska yazilan hicbir santraforu o kadar begenmedim ben ama
Iyice Kinqhandaci oldun ha
Bence tek santrafor değil de çift forvetli sistem için düşünüyor.
Aslında belhanda'yi satıp 2 tane hayvan gibi ortasaha alırsak.
4-4-2 'ye dönebiliriz.
Bir forvet 2.ve 3.bölgede top tutan bir isim olur diğeri de pirpir ve net vuruşu olan bir forvet olur.
Hayaller hayeller.
Helinho ve Muleka artı 2 kanat = şampiyonlar ligi tur
Trabzon yine israil liginden nijeryali topcu aliyormus
Renktaş Muleka hala kongoda yani 1e alınır helinho 7 8 milyona alinir30m varmi kenks
Renktaş Muleka hala kongoda yani 1e alınır helinho 7 8 milyona alinir
Yaşı yetenler hatırlar. 07-08 sezonu Kalli döneminde 23 gol yiyerek muazzam bir savunma performansı göstererek şampiyon olmuştuk. Yaz dönemi Kewell, Baros, Meira, De Santhis transferlerini yapmıştık ve kimseyi de satmamıştık. Ne oldu da o takim 39 gol yiyen takım haline geldi?
O yıllardan bahsederken hücum hattımız iyi ama orta sahamız defansımız kötüydü diye bahsederiz ama bu büyük bir yanılgı. O savunma ve orta saha bizi 2008'de şampiyon yapan oyunculardan kuruluydu. Asıl problem hücum hattıydı.
Bakın ismi geçen Ribery, Babbel, Balotelli gibi isimler bireysel olarak büyük katkı verebilir. Baros gibi gol kralı, Lincoln gibi asist kralı, Arda ve Kewell gibi 20 civarı gol+asist katkısı verebilir. Sonra biz de burada Fernando bitik deriz, bu yeni 8 numarayi nerden bulmuşlar deriz, stopere tecrübeli birisi şart deriz.
Hücum hattinda tembellik edecek ve buna göz yumabileceğimiz Feghouli var ve ona ilaveten maksimum bir forveti daha idare edebiliriz. Ötesi felaket olur.
Tıpkı Quaresma-Talisca-Babbel üçlüsünün büyük bireysel katkılarıyla 4. olan Beşiktaş durumuna düşeriz.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ofedeu da o ligte oynuyor onu da alsınlar hazır birini alıyorkenTrabzon yine israil liginden nijeryali topcu aliyormus
Muleka bunu izle renktas
Mohanaddddd
Muleka 22 yasina girecek hala Kongo'da takiliyor olmaz mi olur ama ne bilem
Videoda da defans arkasina kosu atip gol atiyor sadece kacirdigi feci seyler var
Ben sevmiyorum o tip santrafor
Yahu boufal felan yerine belhandayi tutarim. Sacma sapan cakma Fblinin o gerizekalisini almayalim. Kotu oyuncu degil boufal ama Belhandayi satip o parayla bunu almak sacmalik olur.Mateta bir hayal baska yazilan hicbir santraforu o kadar begenmedim ben ama
Iyice Kinqhandaci oldun ha
Harbiden clde aadece fernandonun oldugu maclar iydik.Ortasaha komple değişmeli komple.Ulan schalke maçları falan aklıma geliyorda kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar.
Alınırsa kiralamayacak kadar iyi olduğu anlaşılacaktır 1 milyon euroya alınırIzledim begendim ama soru isaretleri var alip kiralayabilir veya yedek dusunebiliriz belki butce varsa