- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
25 milyon euroluk calhanoglunu nasil almayi düsünüyorsunuz acaba merak ediyorum. adinin gecmesi bile saka gibi. real madridden marcos llorenteyi kiralama ihtimalimiz bile daha yüksek.
5 milyon vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 milyon euroluk calhanoglunu nasil almayi düsünüyorsunuz acaba merak ediyorum. adinin gecmesi bile saka gibi. real madridden marcos llorenteyi kiralama ihtimalimiz bile daha yüksek.
.Skov Olsennnnn
Helinhooooooo
Ozornwaforrrrrrr
Mohanad Aliiiiiii
Udo Utinnnnnn
eskiden bize yazılan kahraba da olabilir sözleşmesi bitiyor.bence mısırda ramadan sobhi ve eric traoreyi izledik ..baska kim olacak ki ..eric trore ocakta transfer olmuş,12 gol 4 asist yapmış.1996 dogumlu
genc topcu çokeskiden bize yazılan kahraba da olabilir sözleşmesi bitiyor.
Napmış?Salih Uçan İtalya liginin kaderiyle oynamış bugun. Bizim mahallenin çocuğu fanatik Galatasaraylıydı, takımı küme düşmüşken alsak fena olmazdı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napmış?
yapmaPandev Genua ile kümeye düştü.
Bedava gelse ?
Şaşırmadım.Son dakika kaleciyle karşı karşıya kaçırmış, golü atsaydı takımı kümede kalacaktı, inter yerinede milan CL’ye gidecekti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normal yöneticiler transfer den sorumlu oldu süre yazdin hicbir zaman gerceklesmiyecek.Sezon bitmeden evvel oyuncu ile anlaşıp, önceden bir "ön-mukavele" yapıp, transferi Nöbet başlangıçında bitirmek...
Acaba ne vakit bunu görebileceğiz ?

Lol adriano zu fb???
Salak bu fb