Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Bizim ortasaha değişmedikçe forvete aguero da gelse gruplardan çıkamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cagneden gelen parayi gomup alalim.Cenk de bizdenmiş..
Cenk Tosun: "Galatasaray şampiyonluğu hak etti." (DHA)
Cenk de bizdenmiş..
Cenk Tosun: "Galatasaray şampiyonluğu hak etti." (DHA)
Baska bir basliga yazmistim buraya da yazayim
daha 3 yil ffp var ama Allah’tan iskeletimiz saglam
bonservissiz kanat (sanirim babel olacak) ve bir de o ayarda bonservissiz golcu bulmak lazim
Diagneyi satip ndiaye ve onyeyi tekrar kiralayalim, ustune de yedek kulubesine abanalim
Ffp var ve belhanda hele hele feghouliyi falan en az 1 sene daha tutmaliyiz bence
Ekibimizin anadilini iyi konusuyor. Gelsin.
Bizden uzak aman diyim büyük hata
Yerine daha ucuza daha iyisini bulabileceksek amenna ben o bakimdan soyledim
O zaman bir de iyi bir b2b bulmak lazimdusuk maliyetli
Tam tersi para eden yüksek ücretli yaşlı oyuncuları satıp genç yetenekli oyuncuları bonservisi ile kadroya katmak zamanı.Hamza dönemindeki gibi kadroya güvenirsek yine sonumuz hüsran olur ileride.Yerel ligde yine birşeyler yapabiliriz ama avrupa hayal.Tam kadronun yenileneceği zamanBaska bir basliga yazmistim buraya da yazayim
daha 3 yil ffp var ama Allah’tan iskeletimiz saglam
bonservissiz kanat (sanirim babel olacak) ve bir de o ayarda bonservissiz golcu bulmak lazim
Diagneyi satip ndiaye ve onyeyi tekrar kiralayalim, ustune de yedek kulubesine abanalim
Ffp var ve belhanda hele hele feghouliyi falan en az 1 sene daha tutmaliyiz bence
Cenkin sözü var galiba bjkye dönersem ilk size gelirim diye onlar anlaşamazsa anca biz devreye gireriz gibiCenk Tosun ve Umut Bozok ekibimize kazandirilmak zorundadir.
Antepe gitmeden önce bize geliyordu, ama bizde sans bulmaz diye antepe gitti sonra Kupada bize iki tane koymustu babasi cok büyük galadtaarsyli