Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzeyli teknik 8 numara+ okuma yazma bilmeyen melovari bir adam. Gerisini doldurun işte töre babel falan

Baska bir basliga yazmistim buraya da yazayim

daha 3 yil ffp var ama Allah’tan iskeletimiz saglam

bonservissiz kanat (sanirim babel olacak) ve bir de o ayarda bonservissiz golcu bulmak lazim

Diagneyi satip ndiaye ve onyeyi tekrar kiralayalim, ustune de yedek kulubesine abanalim

Ffp var ve belhanda hele hele feghouliyi falan en az 1 sene daha tutmaliyiz bence

8. Haziran açılıyor transfer dönemi değil mi ?

Ulan çok zamannn..

bonservissiz kanat (sanirim babel olacak) ve bir de o ayarda bonservissiz golcu bulmak lazim

Diagneyi satip ndiaye ve onyeyi tekrar kiralayalim, ustune de yedek kulubesine abanalim

Ffp var ve belhanda hele hele feghouliyi falan en az 1 sene daha tutmaliyiz bence

Bizden uzak aman diyim büyük hata

Cenk Tosun ve Umut Bozok ekibimize kazandirilmak zorundadir.

Tam tersi para eden yüksek ücretli yaşlı oyuncuları satıp genç yetenekli oyuncuları bonservisi ile kadroya katmak zamanı.Hamza dönemindeki gibi kadroya güvenirsek yine sonumuz hüsran olur ileride.Yerel ligde yine birşeyler yapabiliriz ama avrupa hayal.Tam kadronun yenileneceği zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt