Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Beşiktaş başkanı küçülmeye gideceğiz diyordu Cenk'in senelik ücreti zor karsilarlar bu sene gelirleri de çok yok şampiyonlar liginden para da alamıyorlar ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk once menemene domates alacak parayi bulsun. Madem yabanci siniri daralacak o vakit Cagneden gelecek parayla cenki almaliyiz.Cenkin sözü var galiba bjkye dönersem ilk size gelirim diye onlar anlaşamazsa anca biz devreye gireriz gibi
Kesinlikle bu gol sayılarına ulaşan Senegalli ,Nijeryalı biri olsa forumda sayfalarca adı yazılırdı bu çocuğun alınması için daha iyi zaman olamaz üstelik çok iyi Galatasaraylı ...umut geçen sezon ligue 2 de 25 gol atmış.geçen yaz almamız imkansızdı.bu sezon az gol attı gelmesin diyenler var,manyak mısınız oglum diyorum ben onlara
Ben şahsen isterim.Cenk de bizdenmiş..
Cenk Tosun: "Galatasaray şampiyonluğu hak etti." (DHA)
Tam tersi para eden yüksek ücretli yaşlı oyuncuları satıp genç yetenekli oyuncuları bonservisi ile kadroya katmak zamanı.Hamza dönemindeki gibi kadroya güvenirsek yine sonumuz hüsran olur ileride.Yerel ligde yine birşeyler yapabiliriz ama avrupa hayal.Tam kadronun yenileneceği zaman
Nazifogluya göre bir ara scout ekibinin bütcesini düsürdüler diye adamlar tek scout databaselerle, videolarla ve live streamle oyuncu izleme durumuna düstü diye birseyler anlatmiyormuydu?
Cengiz döneminde umarim öyle degildir. Zaten bizden birileri oyuncu X izlemeye gitti diye haberler cikiyorsa öyle degildir artik
hani nerde Transfers
Onları aldığın an yabancı sınırı düşmez aksine serbest bırakırlar tamamen![]()