Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.800
- 12.108
- 1.783
5 milyon euroysa Trezeguet’e kimse hayır demez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klübü mü sattık hayırdır ?Chiquinho
Savanier
Bennacer
İmbula
Nakamba
Nandez
Geldi mi ?

7 ye kadar yolu var.Rodrigues'in 9 milyon ettiği yerde trezeguet 7 milyon eder5 milyon euroysa Trezeguet’e kimse hayır demez
bruma veya onyekuru tekrar alınır umarım babel de gelsin üstüne sol taraf güzel olur trezege denen çöpe bonservis vermeyin
Onyekurumu Brumami?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Onyekurumu Brumami?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Vallahi de billahi de çöp degil hocam. Bende ilk oyle düşündum hatta burda da yazdim ama bizde baya is yapar. Ligin en cok calim atan oyuncusu. Yani klasik acik alan oyuncusu deil
Adam emanetini gostermeye usenmiyor..Müslüman bir ülkede gece hayatı olmaz. Gelsin
Nasıl olsa dayanamayacaksın...
Mesela çöp meselesi değil orta seviye kulüplerdee yapılan istatistiklere takılma pek. Büyük takımlardan bidona bağlıyorlar. İstatistiğin kralını aldık adam çöp bile çıkmadı.Trezeguet çöp olmadığını ispatlamak için daha ne yapmalı? 20 gol 20 asist? Yada yurtdışına çıksın ordan gelsin.Sonuçta ligde oynayan her adam çöp.
maybeDostum senin adini fm 2018 de gördüm galiba. Hic Galatasaray da calistin mi ?