Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel onyekuru ve trezege 3üde sol kanat oyuncusu neden herkes 2 oyuncuyu istiyor

bunlardan biri alınacak bariz belli

Onyekurumu Brumami?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bruma veya onyekuru tekrar alınır umarım babel de gelsin üstüne sol taraf güzel olur trezege denen çöpe bonservis vermeyin

Vallahi de billahi de çöp degil hocam. Bende ilk oyle düşündum hatta burda da yazdim ama bizde baya is yapar. Ligin en cok calim atan oyuncusu. Yani klasik acik alan oyuncusu deil

Yahu bu Kruse 29 yasinda degil mi?
En verimli caginda neden 2 yillik imzalasin?
En az 4 yillik sozlesme ister. Sahsen bizim takimda cok isterim ama sanmiyorum buralara gelir.

Vallahi de billahi de çöp degil hocam. Bende ilk oyle düşündum hatta burda da yazdim ama bizde baya is yapar. Ligin en cok calim atan oyuncusu. Yani klasik acik alan oyuncusu deil

evet de bonservisi orta sahaya gömmeliyiz gerek yok o kadar para vermeye trazegeye babel ve onye/bruma da onun verdigi katkıyı verir

Trezeguet, Diagne'ye göre ekonomik açıdan daha çöp bi futbolcu.Diagne'nin satışından zarar etmezsin ama diğerinden edersin.Forvet futbolcularının piyasası daha yüksek.Daha az maliyete Trezeguet'ten daha iyisini alabiliriz..

Trezeguet çöp olmadığını ispatlamak için daha ne yapmalı? 20 gol 20 asist? Yada yurtdışına çıksın ordan gelsin.Sonuçta ligde oynayan her adam çöp.
Mesela çöp meselesi değil orta seviye kulüplerdee yapılan istatistiklere takılma pek. Büyük takımlardan bidona bağlıyorlar. İstatistiğin kralını aldık adam çöp bile çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt