Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mesutluk: Resmi sponsor NEF’in düzenlediği kutlamada şampiyonluk pastası kesildi. NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni transferlere hazır olduklarını söyledi.
543475cf315f8a02da1682c55c1c03bb.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz: "Mbaye Diagne'nin çok özel işleri vardı, hocamız izin verdi. Sinan da aynı şekilde. Onlar çok önceden izin alıp gittiler. Bu konuda bir sıkıntı yok. Sinan sanırım yeni bir sözleşme yapacak onu bilmiyorum. Bakacağız."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nereyi düşündüğüne dair imaları oldu mu hiç teklifler var diyip geçiştirdi mi yoksa?

Vermedi malasef ama sordular "u21 avrupa sampiyonasinda ønce mi imza atacan yeni kulubune yoksa sonra mi? Oda dediki "bilmiyorum begendim teklifler var ama u21 avrupa sampiyonasi Cok iyi gecerse Daha iyi teklifler gelebilir ama simdiki teklifleri degerlendiriyorum, bi kac hafta sonra belli olur" dedi

ozornwafor şu ana kadar çok iyi.golde hatası da yok.golden önce zaten bi kafa topu karşıladı

Mustafa Cengiz: Galatasaray'ın reenkarnasyonu gibi, küllerinden doğan anka kuşu gibi, maddi ve sportif anlamda tacını geri alması için hizmet eden hizmetçileriz.

Nef pastadan sonra birde 8-10 milyon € arasi senede sponsorluk yapsa.

hahah hata mı yaptı?sagbek hatalıydı daha dogrusu takım savunması yoktu.top ozornwaforu aştı.aynı maçı mı izliyoruz

Sergen abartma yine şöyle adamları.

Arkada 3 adamı boş bırakmak ne demek? Önde 2 oyuncu varken gelen hava topunda öne doğru koşmanın ne anlamı var?

Adamlar hava topu hakimiyetinden ötürü onu ortaya bırakıyorlar o da ilk gelen yalancı koşuyu yedi öne doğru gitti ve arka boş kaldı.

Neyse sen takıl genç yeteneklerinle hepsi mükemmel hepsi wonderkid :red:

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Moreno
Bennacer Herrera
Skov Feghouli Onyekuru
Balotelli

balo free
onye 1m kira
herrera free
moreno free
skov 9m
bennacer 10m
luyindama 5

diagne 17m
mariano 2m
belhanda 11m​

Güzel kadro ama en az 25 milyon avro imza parası var orada

Freelerden hariç Skov felanda ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt