- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Nereyi düşündüğüne dair imaları oldu mu hiç teklifler var diyip geçiştirdi mi yoksa?Andreas skov Olsen dün danimarkanin en buyuk futbol medyasina uzun reportaj ver gelecegi hakkinda, teklifler varmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereyi düşündüğüne dair imaları oldu mu hiç teklifler var diyip geçiştirdi mi yoksa?Andreas skov Olsen dün danimarkanin en buyuk futbol medyasina uzun reportaj ver gelecegi hakkinda, teklifler varmis.
12 milyona Fiorentinaya gitti devre arasıBennacer'i alamayız bence ama ordan Hamid Junior Traore'yi alabiliriz iyi de olur.
duyum mu var kardeş bilelim yaniboş yapma özgürcüm tanır beni
Nereyi düşündüğüne dair imaları oldu mu hiç teklifler var diyip geçiştirdi mi yoksa?
ne diyecektin rdaş şunu mu yoksavazgeçtim söylemicem
hahah hata mı yaptı?sagbek hatalıydı daha dogrusu takım savunması yoktu.top ozornwaforu aştı.aynı maçı mı izliyoruzBizim sırık hava topunda hata yaptı gol yedi Nijerya.
hahah hata mı yaptı?sagbek hatalıydı daha dogrusu takım savunması yoktu.top ozornwaforu aştı.aynı maçı mı izliyoruz

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Moreno
Bennacer Herrera
Skov Feghouli Onyekuru
Balotelli
balo free
onye 1m kira
herrera free
moreno free
skov 9m
bennacer 10m
luyindama 5
diagne 17m
mariano 2m
belhanda 11m
7 milyon euro serbest kalma maddesi varmış.Başka yerlerden de baktım.Arsenal istemezse alırız gibi..