Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'nin menajeri kulübe haber gönderdi:
"Elimde 17 Milyon Euroluk teklif var."

NTVSpor

Belhanda'yı da 13 Milyon Euro'ya rahatlıkla satariz,30 Milyon Euro cepte. Hadi inşallah.

3 haftalık ceza almayı düşnüüyorum,transfere daha çok oldugundan ötürü.o yüzden bugun son günüm.

herkes falcaoyu yazmış dün şansal dedikten sonra

şansal büyüka:Galatasaray için falcao konusuluyor

mehmet demirkol :diğer ismi söyledin inanamadım,falcao inandırıcı

şansal büyüka:baya önemli bi isimler dolaşıyor

biizmkiler higuanle falan mı ilgileniyo lan yoksa kim o baya önemli isimler

FB

Brahimi ve Kruse teklif yaparken, bizde yaprak kipirdamiyor.

Bu ne abi

Beyler siz daha iyi kadrolar yaptiginiz icin ben kadro yapmayi dusunmuyorum. Size guveniyorum guzel kadrolar yapin.

Şansal iki isim duymuş biri Falcao öteki de Falcaodan daha da sükse yapacak bir Güney Amerikalı.

kıcı boklu fener bile çapına bakmadan brahimiye teklif yapmış bugunkü habere göre,gerçi 4-5 gün önce portekiz basını yazmıstı haberi.ama brahimi şimdiden biçok teklifi reddetmiş.premier ligden 5 milyon imza paraları falan konusulyo.

brahimi bu gidişle temmuza kadar bekler,atletico madrid,sevilla,everton gibi takımları ister.hem avrupa hedefi olan hem iyi bi lige gider adam.
umarım biz de teklif yaparız ve alırız ama piyasası varken bize,bile zor.ben bile hayal kurmuyorum,bize.

ha bizim basına göre fener her zaman en iyi teklifi veriyo,oyuncuları isteyen diger takımlar da verona falan oldugu için sadece fenere gelecekler,başka bi takımı düşünmeyecekler : ) avrupa hedefiymiş,premier ligmiş peh.

uefa cezası önce bi toto kalkma var göz boyamak için,kıclarında patlayacak yine bu.

Falcao cok yasli

Higuain'i Sarri tekrar Juve'ye goturur

Baska kim var G.Amerikali yildiz bilmiyorum

Muslera river yazıyor, Nandez boca da oynuyor... Zor soru ben yapardım takası

Ben bu sessizlikten cekiniyorum, Albayrak bunu gecen sezonda da yapmisti. Sonra 6 ay forvetsiz kaldik, Terim dun planlarimiz hazir ve yonetimi teslim ettik dedi.

Sikeci tayfa Kruse ve Brahimi ye teklif yaparken bizde hala sus pus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt