Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sukse yapmaz ki. Ayrica 5 sene once wonderkiddi, simdi vasat

Nasil ya Sarri'yi yollamadilar mi?

Bu noktadan sonra kimse kolay kolay Pochettino'yu alamaz.
20 milyon maaş ve transfer bütçesi vermiş sihirbaz Paratici.Juve şu anda avrupada en iyi yönetilen klüp kimse kolay kolay hayır diyemez.Sarri konusuna gelince Sky haber geçti Chelsea'nin Sarri'yi gönderme gibi bir planı yok diye

47316

arkadaşlar son dakikalarımız

20 milyon maaş ve transfer bütçesi vermiş sihirbaz Paratici.Juve şu anda avrupada en iyi yönetilen klüp kimse kolay kolay hayır diyemez.Sarri konusuna gelince Sky haber geçti Chelsea'nin Sarri'yi gönderme gibi bir planı yok diye

Adam dunyanin en iyi kulubu Real'e hayir dedi Juve'ye mi diyemeyecek? Tottenham yeterli butce verirse kalir.

Neyse Sarri Chelsea'de kalirsa Higuain'i de tutar, zaten kiralik kontrati feshedilmezse 2020'ye kadar degil mi

Aspası ara ara uzun zamandır yazıyorum ama bence buraya gelmesine imkan yok ama bir şekilde olsa çok çok iyi iş olur komple bir futbolcu.

FLAŞ
River Plate, THY ile anlaşma sağladı. Çifte vatandaşlığa sahip Muslera transferinin diğer sponspor ayağı için River Plate yönetimi bugün Pekin'e gidiyor. 2,5 yıllığına 9M dolar forma reklam anlaşması sağlanan Çinli sponsor,THY ile birlikte Muslera için sponsorluğu kabul etti

River Plate'in yeni forma göğüs reklamında Turkish Airlines yazacak. Formanın sırt tarafında ise 9M dolara anlaştığı Çinli şirketin logosu yer alacak. Bu sponsorlukların temel amacı Fernando Muslera'yı, River Plate'e getirerek Arjantin'de yılın transfer bombasını patlatmak!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semihin kalacagi belliydi. Birde 500 bin falan bonservis 3 senelik en az 1 milyon € maas bekliyorum.

Yunus Emre Bahcivan duyumu yani gelmeyecegi kesin gibi
Onun dediğinden değil ya biraz şahsi bir mesele. Mariano hiç gündemimizde yokken keşke gelse filan diyordum hep ilginç şekilde geldi öyle veya böyle başarılı oldu aynı his Wass ve bu bahsi geçen abimizle ilgili de var bende, neden bilmiyorum öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur belki.

Onun dediğinden değil ya biraz şahsi bir mesele. Mariano hiç gündemimizde yokken keşke gelse filan diyordum hep ilginç şekilde geldi öyle veya böyle başarılı oldu aynı his Wass ve bu bahsi geçen abimizle ilgili de var bende, neden bilmiyorum öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur belki.

Mariano gercekci ama :asd:

Bu herif Celta'nin cocugu

Transfer bütçesinin Higuain'in maaşına mı yatıracağız acaba. Bu arada Sarri Chelsea de kalacakmış. Pochettino zu Juve
Pocche'nin gönlünde her zaman Real vardı. Zidane geldiği için şu an bunu kalbine gömdü. Juve'ye gitme ihtimali de düşük. Zaten 1 Haziran'a kadar da başka bişey düşünmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt