Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.850
- 23.405
- 3.723
Diagne satılıp
Falcao
Tetteh
Okay
Üçlüsü alınmalı.
Falcao
Tetteh
Okay
Üçlüsü alınmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sukse yapmaz ki. Ayrica 5 sene once wonderkiddi, simdi vasatJonathan Calleri?
Nasil ya Sarri'yi yollamadilar mi?Transfer bütçesinin Higuain'in maaşına mı yatıracağız acaba. Bu arada Sarri Chelsea de kalacakmış. Pochettino zu Juve
Diagne satılıp
Falcao
Tetteh
Okay
Üçlüsü alınmalı.
20 milyon maaş ve transfer bütçesi vermiş sihirbaz Paratici.Juve şu anda avrupada en iyi yönetilen klüp kimse kolay kolay hayır diyemez.Sarri konusuna gelince Sky haber geçti Chelsea'nin Sarri'yi gönderme gibi bir planı yok diyeSukse yapmaz ki. Ayrica 5 sene once wonderkiddi, simdi vasat
Nasil ya Sarri'yi yollamadilar mi?
Bu noktadan sonra kimse kolay kolay Pochettino'yu alamaz.
20 milyon maaş ve transfer bütçesi vermiş sihirbaz Paratici.Juve şu anda avrupada en iyi yönetilen klüp kimse kolay kolay hayır diyemez.Sarri konusuna gelince Sky haber geçti Chelsea'nin Sarri'yi gönderme gibi bir planı yok diye
Sinan ve Eren'i takımda tutsak daha mantıklıydıSinan ve Eren’in ayrılığı sonrası yerli sayısının azlığı nedeniyle Semih Kaya ve Muğdat’ın takımda kalma ihtimali doğdu. (Ali Naci Küçük)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan ve Eren’in ayrılığı sonrası yerli sayısının azlığı nedeniyle Semih Kaya ve Muğdat’ın takımda kalma ihtimali doğdu. (Ali Naci Küçük)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aspası ara ara uzun zamandır yazıyorum ama bence buraya gelmesine imkan yok ama bir şekilde olsa çok çok iyi iş olur komple bir futbolcu.
Onun dediğinden değil ya biraz şahsi bir mesele. Mariano hiç gündemimizde yokken keşke gelse filan diyordum hep ilginç şekilde geldi öyle veya böyle başarılı oldu aynı his Wass ve bu bahsi geçen abimizle ilgili de var bende, neden bilmiyorum öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur belki.Yunus Emre Bahcivan duyumu yani gelmeyecegi kesin gibi
Onun dediğinden değil ya biraz şahsi bir mesele. Mariano hiç gündemimizde yokken keşke gelse filan diyordum hep ilginç şekilde geldi öyle veya böyle başarılı oldu aynı his Wass ve bu bahsi geçen abimizle ilgili de var bende, neden bilmiyorum öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur belki.

Küme düşseler iyiydiMariano gercekci ama
Bu herif Celta'nin cocugu
Pocche'nin gönlünde her zaman Real vardı. Zidane geldiği için şu an bunu kalbine gömdü. Juve'ye gitme ihtimali de düşük. Zaten 1 Haziran'a kadar da başka bişey düşünmezTransfer bütçesinin Higuain'in maaşına mı yatıracağız acaba. Bu arada Sarri Chelsea de kalacakmış. Pochettino zu Juve