Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Sanabria Genoa 'ya gitmiş orda da düzen tutturamamış üstelik en son golünü Şubat ayında atmış. Ben bu adamdan acayip ümitliydim Jr.Suares diyordum herif Betis'den sonra Genoa'da da yapamadı

Hala kendisinden ümidimi kesmiş değilim ama ben muazzam potansiyeli var ama saha içinde çok daha istekli olmak zorunda o golü atabilmek için terinin son damlasına kadar akıtmak zorunda

Herkese iyi forumlar yeni Nöbet hepimize hayırlı olsun. Hocanın daha önceki açıklamalarına da bakarak büyük bir değişim olacağını düşünüyorum. Defans ikilisini bulduk bence aynısını orta saha ikilisinde de yapmayı hedefleyecektir. Bir 6 bir 8 numara transferi olmazsa olmaz. Kesinlikle sağlam bir golcü ve bence sağlam bir solbek almalıyız ilk 11 için. Onyekuru yerine Babel geleceğini düşünüyorum. Yerli transfer olarak alabileceğimiz en iyi oyuncu Emre Mor bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Mor futbolu bıraktı geri dönüp kendini ispat etmek istese bir şans daha verilebilir ...

Fofana'nın sözleşme bitiyormuş bu seviyelerin topçusu değil ama gündeme gelebilir.

Fofana'nın sözleşme bitiyormuş bu seviyelerin topçusu değil ama gündeme gelebilir.

Konyasporu yakindan takip ediyorum , Turkiyenin en iyi ve en kolay calim atan topcusu hatta Turkiye ustu
Ama kafa yok nereye pas atacagini ne yapacagini hic bilmiyor yapamiyor

Galatasaray, ilk yarıdaki 17 lig karşılaşmasında kalesinde 21 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılı ekip, ligin ikinci yarısındaki 16 karşılaşmada 11 gol yedi.

Sezonun ilk yarısında maç başına kalesinde ortalama 1,23 gol gören Galatasaray, ikinci yarıda ortalamayı 0,68'e düşürdü ve şampiyonluğa ulaştı.

ee529f2103f24a3aa16603d08b19eecf.jpg

Emre Mor futbolu bıraktı geri dönüp kendini ispat etmek istese bir şans daha verilebilir ...
Babel & Feghouli ikilisi bence kanatlarda çok doğru isimler topu çok iyi kullanırlar hücum katkıları yüksek, hiç olmayan pozisyonlardan gol çıkarabiliyorlar ceza sahasının içi dışı fark etmeden şutlarla gol buluyorlar içeri deplase olabildikleri gibi gerektiğinde kendilerini çizgiye atmayı da biliyorlar enn önemlisi futbolu bilen kaliteli set hücumunda iş yapabilecek adamlar

Ama ben yine de 1 tane çılgın gibi çalım atan rakip beki sahada taciz edebilen 1 tane de kanat oyuncusu isterim takımda. Tamam Emre Mor kafasında futbolu bitirmiştir belki de ama Fatih Terim uğraşırsa elmas çıkarabilir ondan böyle maçları çözemediğimiz anlarda Emre Mor girecek patara kütere çalım atacak karşısına çıkan herkese bir ortalığı karıştırır rakibin dengesini bozar. Mesela Bruma 'da son dönemi hariç amatör futbolcu gibi oynuyordu ama Allah öyle bir çalım atma yeteneği vermiş ki kimse durdurmayı bırak faul yapmaya bile yetişemiyordu

Emre Mor'da öyle ama 2 tane ekstra özelliği var genelde solak oyuncular hem içe doğru hem dışa doğru çalım atabiliyor yani topu alıp sağ sağ sağ gitmek zorunda kalmıyor bulduğu boşluğa göre sola da gidebiliyor sağa da Emre Mor'da bu var bunu da kullanıyor şimdi çocuk Allah var birde bana göre Emre Mor'u farklı kılan şey "çeviklik" yemin ediyorum normal değil bu çocuğun çevikliği hani hız ayrı ani patlayıcı hızı ayrı bir şey de çeviklik bambaşka bir özellik. Çevik oyuncu hiçbirşey yapmadan adamın yanından topu çeker gider rakip hamle yaptığında çevik oyuncu çoktan rakibini geçmiş bir sonraki hedefe doğru gidiyor olur bu onu bire birde durdurmayı imkansız hale getirir. Mesela Rodrigues inanılmaz hızlı bir adam ama dar alanda çok rahat siniyordu çünkü inanılmaz çevik bir oyuncu değildi daha çok geniş alanda en yüksek hıza çabuk ulaşıp yardırırdı Emre Mor geniş alanda hızlı olduğu gibi dar alanda da çevikliği sayesinde önlem alınamaz bir oyuncu gerçekten abartmıyorum ben 18-19 yaşlarında bu kadar çevik oyuncu bir Messi'yi hatırlıyorum birde Neymar var işte bence çeviklik konusunda bunlardan geride değil Emre Mor hele STSL'de öyle inanılmaz defansif güçlü oyuncular olmadığını hesaba katarsak çok adamı madara ederdi Emre Mor burada

Ama işte yetenekli olduğu kadar da arıza bir adam onu yontacak bir Baba figürü lazım ona zaten futbol kariyerinde Emre Mor'dan faydalanabilmiş tek hoca Fatih Terim o milli takım dönemi haricinde hiç yükselişte olmadı devamlı sorunları ile gündeme geldi bence Fatih Terim alırsa Emre Mor'u yavaş yavaş yontar adam eder ki devre arasında da ciddi ciddi gündeme gelmişti Luyindama'dan sonra Emre Mor'u da bekliyorduk hepimiz formasının basıldığını bile gördük ama Yunus'un transferi olmayıncaya Emre Mor'da olmadı o zaman ama yazın olur inşallah

Babel-Feghouli ve Emre Mor üçlüsü çok işimizi görürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt