Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Menajerleri önerdi 10-11m haberleri çıkmıştı eğer diagne satılırsa verilebilecek bir rakam.
Verirsinde, ama Mainzin Spordirektörü teklifi duydugu an telefonu yüzüne kapar ve numarani bloklar.
Menajerleri önerdi 10-11m haberleri çıkmıştı eğer diagne satılırsa verilebilecek bir rakam.
Bakkal mı işletiyorlar numara blocklamak falan. Teklifini yaparsın beğenmezlerse başka oyuncuya dönersin transfer piyasası bu yapacak bir şey yok.Verirsinde, ama Mainzin Spordirektörü teklifi duydugu an telefonu yüzüne kapar ve numarani bloklar.
2 sezon önce devre arasında halledecektik o işi ama tabi ortam müsait değildi.İrfan can hıyarını alsak iyi olurdu.
Açılış
2 sezon önce devre arasında halledecektik o işi ama tabi ortam müsait değildi.
Başak bu genişliğe rağmen şampiyon olamadı ya da bu dönemde kupa kaldıramadı. Abdullah Avcı net olarak dandik bir td dir
Fofana'nın sözleşme bitiyormuş bu seviyelerin topçusu değil ama gündeme gelebilir.
Sampiyonlar liginde iş yapar gibi gorunuyor. Gelsin.
Allah aşkına şu adami bi izleyin.
Parasi neyse ben verip alcam nerde oynuyo bu
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel & Feghouli ikilisi bence kanatlarda çok doğru isimler topu çok iyi kullanırlar hücum katkıları yüksek, hiç olmayan pozisyonlardan gol çıkarabiliyorlar ceza sahasının içi dışı fark etmeden şutlarla gol buluyorlar içeri deplase olabildikleri gibi gerektiğinde kendilerini çizgiye atmayı da biliyorlar enn önemlisi futbolu bilen kaliteli set hücumunda iş yapabilecek adamlarEmre Mor futbolu bıraktı geri dönüp kendini ispat etmek istese bir şans daha verilebilir ...
Hadi be vay anasınıSampiyonlar liginde iş yapar gibi gorunuyor. Gelsin.
![]()
((Mahalle maçında oynatırız bu saatten sonra. Yalnız adam tam top cambazı ha
Allah aşkına şu adami bi izleyin.
Parasi neyse ben verip alcam nerde oynuyo bu

Niye kimse keşfetmemiş bu hacı abimiziMahalle maçında oynatırız bu saatten sonra. Yalnız adam tam top cambazı ha
İtalya 3cü Ligi'nde oynuyor.
Yaşı 40![]()
Vardır veyahut olmuştur gençken bir eksikliği herhalde taktik konularda bilmemedim disiplin konularda.Niye kimse keşfetmemiş bu hacı abimizi
Galiba hep 2.ligte felan oynamis