Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.799
- 12.108
- 1.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe nasıl winwin veya Fenerol gibi kampanya yapabiliyor ? Cepten para işte ?Ffp yinede bizden giriyor ama
1+1 gibi gözüküyor bence çok güzelRodop’un youtube kanalını izledim biraz, şuan için biten tek transferimiz Babel’miş. Haziran 9’da galiba açılıyomuş transfer sezonu ilk açıklanacak transferimizmiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan Ayhan mutlaka alınmalı, sağ bek de oynayabiliyordu değil mi ?Ryan Babel
Douglas Pereira
Benjamin Tetteh
Ismael Bennacer
Armindo Bruma
Güzel bir 5'li paket olur Diagne ve Mariano satılır. Yerli olarakta Türüç,Altay ve Kaan Ayhan gelse perfecto olur.
Sağ Bek , Stoper ve Ön Libero oynuyorKaan Ayhan mutlaka alınmalı, sağ bek de oynayabiliyordu değil mi ?
Brn Brbrl rmrlr bkrkyrmr
Takımda şampiyonlar ligi görmüş oyuncu eksikliği var. Bence babel iyi transfer.Ben Babel'e nötr bakıyorum.
Hayriciğim ne oldu inme mi indi
Ya onu kısmen goygoyuna yazdım ama Babel çok düşüş ve çıkışlar yaşamış bir oyuncu kariyerinde bu bir tehlike yani bize geldiğinde ben net katkı vereceğinden şüpheliyim birde üstüne son sezon Bjkye Gomisin bize yaptığını yaptı adeta madem zam vermiyorsunuz o zaman ben de kafama göre oynarım diye takıldı yine tehlike yani.Takımda şampiyonlar ligi görmüş oyuncu eksikliği var. Bence babel iyi transfer.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merak edip babelin esi diye arama yaptim sonuc:Ben babel in eşine baktım, yenge muhteşem