- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
muhteşem.
![]()
Tam bir maestro ilac olur ins gelir diyelim ustat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhteşem.
![]()
ronaldoyu ne zaman görsem aklıma zidanenin oğluyla yaptığı maç gelir.En sevdiğimiz futbolcu olurduk olm ben bende ronaldo olurdum deyişi falan hey gidi heyygerçek futbol bu işte, izlemesi en keyifli futbolcu bu tahlillerime göre
Bennacer'i geçen transfer döneminde alacaktık elden kaçtı."Napoli orta sahaya Empoli'den Bennacer'i istiyor, ancak satın almak için Diawara'yı ve muhtemelen Rog'u satmak zorunda kalacaklar." Di Marzio
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Habere bakMerak edip babelin esi diye arama yaptim sonuc:
![]()
Günün flaş iddiası: Ryan Donk, Babel'in eşiyle sarmaş dolaş eğlendi!
Takvim'in iddiasına göre ünlü futbolcu Ryan Donk, kendisi gibi Hollandalı olan futbolcu Ryan Babel'in eşiyle görüntülendi! Galatasaraylı Donk, iddiaya göre...m.sabah.com.tr
İtalya basınına yansıyan haberlerde, 20 yaşındaki genç yetenek için Galatasaray’ın 3 milyon euroluk bir teklif götürdüğü ancak 5 milyon euroda ısrar eden Empoli’nin ret kararı verdiği aktarıldı.Bennacer'i geçen transfer döneminde alacaktık elden kaçtı.
Nakamba da geçen yaz başında 3e falan alabilirdik şimdi 10 versen klübü vermez.
Az zorlasak 4'e alırdık işte Bennacer'iİtalya basınına yansıyan haberlerde, 20 yaşındaki genç yetenek için Galatasaray’ın 3 milyon euroluk bir teklif götürdüğü ancak 5 milyon euroda ısrar eden Empoli’nin ret kararı verdiği aktarıldı.
(03 Temmuz 2018)
muhteşem.
![]()
Bennacer'i takımda görmeyi çok isterim tam aradığımız orta saha olabilirdi, ama İtalya liginden dışarı çıkacağını zannetmiyorum hele ki Napoli gibi bir takım istiyorsa o transfer elbet gerçekleşir"Napoli orta sahaya Empoli'den Bennacer'i istiyor, ancak satın almak için Diawara'yı ve muhtemelen Rog'u satmak zorunda kalacaklar." Di Marzio
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnter'de bize uyacak tek topçu var o da;
![]()
İstersen sen 50 mio ben 50 mio verelim. ffpye GS den ciktigi gozukuyor. Emrede de oyleydiFenerbahçe nasıl winwin veya Fenerol gibi kampanya yapabiliyor ? Cepten para işte ?
Bu adam istanbulda kaybolur. Lafin gelisi söylemiyorum cidden kaybolur
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Vay be yılların tecrübesinin yaptığı habere bak. UtandımTetteh alınırsa bu ikiliden birisi kadroya katılmaya çalışılacak. Ganalı’da hedefe ulaşılamazsa o zaman Balotelli ve Falcao birlikte transfer edilecek.
(Star)
![]()
Adam bildiğin yakuzaİnter'de bize uyacak tek topçu var o da;
![]()

Hiç bir şey olmaz Hoca adam eder vol12472837567384534875![]()