Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhteşem.

D7mp6gRW4AI6j03.jpg:large

Tam bir maestro ilac olur ins gelir diyelim ustat.

Balotelli geçen gün aslan resmi paylaştı Fatih terim herkesin gönlünde bir aslan yatıyor dedi acaba olabilir mi diye düşünmüyor değilim

Merak edip babelin esi diye arama yaptim sonuc:

Habere bak :D

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk'tan kırmızı kartlık hareket...

Takvim'in iddiasına göre; evli futbolcu, geçtiğimiz akşam Gayrettepe'deki bir mekanda çapkınlık turundaydı.

tetteh biraz zorlasa diagneden bile kötü bir futbolcu olacakmış 2 90 dakikasını izledim bugün

Bennacer'i geçen transfer döneminde alacaktık elden kaçtı.
Nakamba da geçen yaz başında 3e falan alabilirdik şimdi 10 versen klübü vermez.
İtalya basınına yansıyan haberlerde, 20 yaşındaki genç yetenek için Galatasaray’ın 3 milyon euroluk bir teklif götürdüğü ancak 5 milyon euroda ısrar eden Empoli’nin ret kararı verdiği aktarıldı.

(03 Temmuz 2018)

İtalya basınına yansıyan haberlerde, 20 yaşındaki genç yetenek için Galatasaray’ın 3 milyon euroluk bir teklif götürdüğü ancak 5 milyon euroda ısrar eden Empoli’nin ret kararı verdiği aktarıldı.

(03 Temmuz 2018)
Az zorlasak 4'e alırdık işte Bennacer'i :)

Bennacer - Savagnier

Okan - Emre tarz bir ikili olabilir.

Tetteh alınırsa bu ikiliden birisi kadroya katılmaya çalışılacak. Ganalı’da hedefe ulaşılamazsa o zaman Balotelli ve Falcao birlikte transfer edilecek.

(Star)

:)

"Napoli orta sahaya Empoli'den Bennacer'i istiyor, ancak satın almak için Diawara'yı ve muhtemelen Rog'u satmak zorunda kalacaklar." Di Marzio

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bennacer'i takımda görmeyi çok isterim tam aradığımız orta saha olabilirdi, ama İtalya liginden dışarı çıkacağını zannetmiyorum hele ki Napoli gibi bir takım istiyorsa o transfer elbet gerçekleşir

Madem öyle Napoli bize Diawara 'yı satsın biz de aradan çekilelim Bennacer transferinde :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt