Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara oynamaz mı?
Baş mevkiisi ön libero ancak merkez orta saha ve stoperin her iki tarafında oynayabilir gözüküyor transfermark'ta. Boy 1,92

Salih Uçan ı bir ara kıskanarak izliyordum roma ya gidince cacık oldu çocuk, tekrar ayağa kalkar mı bilmiyorum, alıpta forma sokarsak büyük para kazandırır

Muslera
Linnes - Luyi - Marcao - Moreno
Bennacer
Feghouli - Belhanda - Boufal - Trezeguet
Enes Ünal

Fatih
Sener - Isik - Toprak - Umut Meras
Salih Ucan - Nuri Sahin
Töre - Colak - Babel
Babel

Belki cok ofansif ve pek gercekci gibi degil ama bence hic olmayacak gibi de degil

Moreno - free
Bennacer - 7
Luyi - 4
Boufal - kiralik
Trezeguet - 6
Enes Ünal - 6
Nuri - 1
=> 24

Diagne 15
Fernando 4
Mariano 2
Yuto 1
=> 22

Simeone:
"Bence transferi yapacak en son kişiler teknik direktörler. Niye mi? Çünkü oyuncunun çok iyi oynadığı bir günü hatırlarız ama hafta hafta takip edemeyiz. Sportif direktör ise işi sadece bu olan birçok personelle bunu yapabilir ve bana ihtiyacım olan özelliklere sahip oyuncuları bulabilir."

Biraz malumun ilanı aslında ama teknik direktörlerin transfer için bu kadar arka planda olması gerektiğini de bilmiyordum açıkçası. Direkt en üst seviye bir teknik direktörden duyunca ilginç geldi.

Simeone:
"Bence transferi yapacak en son kişiler teknik direktörler. Niye mi? Çünkü oyuncunun çok iyi oynadığı bir günü hatırlarız ama hafta hafta takip edemeyiz. Sportif direktör ise işi sadece bu olan birçok personelle bunu yapabilir ve bana ihtiyacım olan özelliklere sahip oyuncuları bulabilir."

Biraz malumun ilanı aslında ama teknik direktörlerin transfer için bu kadar arka planda olması gerektiğini de bilmiyordum açıkçası. Direkt en üst seviye bir teknik direktörden duyunca ilginç geldi.

Biz de olmaz o iş.Türkiye'de Sportif Direktörlük diye bir şey yok olmayacak olamaz da.Sportif Direktörlük Biz de Atanamamış Teknik Direktör demek.

Biz de olmaz o iş.Türkiye'de Sportif Direktörlük diye bir şey yok olmayacak olamaz da.Sportif Direktörlük Biz de Atanamamış Teknik Direktör demek.
Doğru bizde olmadı. Ama bu hiç olmayacak anlamına gelmez. Ki halihazırda scout ekibi var aynı görevi yerine getirebilecek, sportif direktör kadar yetkisi olmasa da.

Belhanda, Diagne, Fernando, Ndiaye out,

Soucek, Herrera, Dani Olmo, Falcao in,

_______________________Muslera
Mariano_____Luyindama_____Marcao_____Nagatomo
_______Thomas Soucek____Hector Herrera
Feghouli___________Dani Olmo___________Onyekuru
_________________Radamel Falcao

Şu kadronun Avrupa'da kupa alması içten bile değil.

Simeone:

fathi hoca'nın mesela fi tarihinde beğenip 4-5 sezon sonra aldırabildiği oyuncular var ,çok güzel bir noktaya parmak basmış

yok mu şöyle genç yetenekli dinamik bir zenci ortasaha haberi

Yav daha transfer dönemi açılmadı ne bu acele az sakin illa ki gidenler olacaktır ama istediğimiz ama istemediğimiz.

Oynadığımız şeyden ne oyuncular ne hoca memnun olabilir zaten memnunlarsa çokta düşünmeye gerek yok burada

1754981_Galatasaray_SK.jpg

Falcao uygun bir bonservise alınabilir yada bizim yada bizim şu haim fresco:) devreye girerse 1 sene sözlşemesi kalmış falcaoyu alabiliriz.

Babel zaten geldi bonservis yok

Kagawa uygun fiyata gelebilir.

Ramires 31 yaşında sözleşmesiz boşta orta sahaya çift yönlü yakışır.

para vereceğimiz soucek var burada

1754981_Galatasaray_SK.jpg

Falcao uygun bir bonservise alınabilir yada bizim yada bizim şu haim fresco:) devreye girerse 1 sene sözlşemesi kalmış falcaoyu alabiliriz.

Babel zaten geldi bonservis yok

Kagawa uygun fiyata gelebilir.

Ramires 31 yaşında sözleşmesiz boşta orta sahaya çift yönlü yakışır.

para vereceğimiz soucek var burada

Sen bu hücum hattıyla 25.haftadan sonra 3 kulvarda mücadele edebileceğimize inanıyor musun? Bastonspor olur bu kadro?

Salih Ucan yedek icin ideal olur. Fakat Atalay'in sozlesme sorunu halledilirse oncelik Atalay'da olsun.

Salih Uçan denmiş...Son 10 yılda en çok dikkat çeken genç yeteneklerden biri olarak piyasaya çıktı. Kısmen Okay' a benzetiyorum; ikisi de ofansif orta saha oyuncusu diye lanse edildi ama o bölgede oynayabilecek oyuncular değillerdi. Okay tam da olması gerektiğini düşündüğüm şekilde DM ye evrildi ve orada başarılı oldu. Salih ise daha yetenekli olmasına rağmen piyasada tutunamadı...

Ersun Yanal: ''Salih, eksiklerin var, çok çalışman lazım''...

Salih: ''Hocam, benim eksiğim yok, fazlam var!''...

Aziz Yıldırım: ''Oynatmadı çocuğu, Roma' ya kiralamak zorunda kaldık''...

Yani yetenek işin sadece başlangıcı olabiliyor; diğer parametreleri yetersiz olanlar silinip gitmeye mahkumdur. Bu saatten sonra aklı başına gelir mi?, zor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt