Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
River Plate, Fernando Muslera için 18 Milyon Dolar'ı gözden çıkardı. Konuşulan 18 Milyon dolar, 16 Milyon euroya denk geliyor. River Plate’in 8 Milyon Euroluk kısmı bonservis bedeli, kalan 8 Milyonu ise Muslera’nın 2 yıllık maaşı olarak ayıracağı konuşuluyor. (Akşam)

River Plate, Fernando Muslera için 18 Milyon Dolar'ı gözden çıkardı. Konuşulan 18 Milyon dolar, 16 Milyon euroya denk geliyor. River Plate’in 8 Milyon Euroluk kısmı bonservis bedeli, kalan 8 Milyonu ise Muslera’nın 2 yıllık maaşı olarak ayıracağı konuşuluyor. (Akşam)
Red. Artik sonuna kadar bizde kalip arkasindan birisini egitmeliyiz

Badou Ndiaye: "Şu an Afrika Uluslar Kupası'na odaklandım. Gelecek sezonla ilgili planım yok ama Galatasaray'da kalmak istiyorum. İkinci ligde oynayacak topçu değilim ben. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum."

47404

Bizde oynayacak topçu da değilsin Badou kardeş.

sent via GSC

Iyi sallamislar. Ozanin serbest kalma maddesi tek 15 milyon diye, rahat 20 takim ister.

Stuttgart 1 € bile daha ucuza satmaz. Kiralik hele hic yollamaz

Onyekuru tekrar kiralansın
Bedava Babel ve Töre
3m civarı Deniz Türüç
Ofans için yeterli bence

Diagne ve Belhanda satılırsa yerlerine planlar hazırdır zaten..

En önemli nokta orta saha avrupada başarı istiyorsak orta saha değişmeli... Sözleşme uzatırlarsa Mustafa Kapı ve Atalay da şans bulur
4.stoper Işık Kaan ya da Ogün Çalışkan olur sağ bek Mariano giderse de Douglas ya da Şener gelir bedava

Ekonomisini bilmem ama Babel iki sene çok iyi katkı verir. Hem asist hem gol rakamları çift haneli olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt