Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben imza parasi icin sponsor bulacaklarini dusunuyorum. Belki Talisca, belki James. Forvet icin bence Falcao veya Higuan. Yani piyasada yildiz tarifinde olup da alabilecegimiz oyuncu yok. Ribery Robben o kategoriye girmez, hatta Falcao bile girmez.
Suan istedigim forvetler Ze Luis veya Rondon veya saglamsa Welbeck, en olmadi Balotelli

Montpellier'in Savanier için ilk etapta 5 milyon teklif edeceği yazılıyor. 8-10 arası bir fiyata gideceği görüşü var. Ayrıca Marsilya ve Fieorontina da yakından izliyormuş oyuncuyu.

Şu fiyatlara biz alabiliriz.

Hayır adamın bize bilgi vermek için gösterdiği emeğe saygı gösteren biriyim. Alakasız soru soracağına, acaba adama haksız yere mi ithamda bulunuyorum diye kendini bir sorgulasaydın ama işte insan bir kere ön yargılı olunca zor.
Burda her bilgi verenene inanmak zorundamıyım burda çok gördüm ben kesin geldi diye ben adama yalancı sahtekar falan kullanmadım benim düşüncem sallamasyon paylaşım twitterda yüzlerce var böle paylayım yapan hepsinemi inanalım hepsimi sallıyor diye emek harcamış oluyor

Evren Göz: “Galatasaray; 1 yedek kaleci, 1 yedek stoper, 1 gelecek vaad eden stoper, 1 sağ bek, 1 merkez orta saha (Ndiaye’nin durumuna bağlı olarak) 1 sol açık (Babel’de pürüz yok) 1 adet de forvet alacak.”

Evren Göz: “Mitroglou, takımdaşlıktan uzak bir oyuncu. Gerek antrenmanlarda olsun gerek saha da olsun, takımdan uzak bir futbolcu. Fatih Hoca, böyle oyuncuları sevmez. Gelecek sezon planlanmasında yer almayacak gibi duruyor.”

Evren Göz: “Mariano giderse, hem Douglas hem Şener alınacak. Mariano gitmezse sadece Douglas veya Şener alınacak ama Douglas şuan daha önde.”

Evren Göz: “Amaç CL seviyesinde bir kadro kurmak. Hocanın kafasındaki sistem, 2012’deki 4-4-2 sistemini kurmak. Solda Hakan Çalhanoğlu, ilerde Babel ve Falcao. Orta saha da ise içeriye katedebilecek oyuncular. İsimler değişebilir ama sistem böyle olacak.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evren Göz: “Galatasaray; 1 yedek kaleci, 1 yedek stoper, 1 gelecek vaad eden stoper, 1 sağ bek, 1 merkez orta saha (Ndiaye’nin durumuna bağlı olarak) 1 sol açık (Babel’de pürüz yok) 1 adet de forvet alacak.”

Evren Göz: “Mitroglou, takımdaşlıktan uzak bir oyuncu. Gerek antrenmanlarda olsun gerek saha da olsun, takımdan uzak bir futbolcu. Fatih Hoca, böyle oyuncuları sevmez. Gelecek sezon planlanmasında yer almayacak gibi duruyor.”

Evren Göz: “Mariano giderse, hem Douglas hem Şener alınacak. Mariano gitmezse sadece Douglas veya Şener alınacak ama Douglas şuan daha önde.”

Evren Göz: “Amaç CL seviyesinde bir kadro kurmak. Hocanın kafasındaki sistem, 2012’deki 4-4-2 sistemini kurmak. Solda Hakan Çalhanoğlu, ilerde Babel ve Falcao. Orta saha da ise içeriye katedebilecek oyuncular. İsimler değişebilir ama sistem böyle olacak.”

cok buyuk hata olur eger 1 tane orta saha alinirsa

D71VjE4WkAEj5u4.jpg
Haland yerine Diagne olsa 1-1 biterdi

Montpellier'in Savanier için ilk etapta 5 milyon teklif edeceği yazılıyor. 8-10 arası bir fiyata gideceği görüşü var. Ayrıca Marsilya ve Fieorontina da yakından izliyormuş oyuncuyu.

Şu fiyatlara biz alabiliriz.
Nasıl alıyoruz? Paramız yok transfer için.

Kimi kaça sata bileceğiz o bile henüz hiç beli değil

murici alsak mi yoksa fb cok para versin diye iyice fiat mi yukseltsek karar veremedim

Tamamen palavra gibi geldi bana bu haber ama olur da 4-4-2 sistemine dönersek bizim için hayırlısı olur

Burda her bilgi verenene inanmak zorundamıyım burda çok gördüm ben kesin geldi diye ben adama yalancı sahtekar falan kullanmadım benim düşüncem sallamasyon paylaşım twitterda yüzlerce var böle paylayım yapan hepsinemi inanalım hepsimi sallıyor diye emek harcamış oluyor
Kimse sana şuna buna inan demiyor. Sadece sana burada bir çok kişi bu adam güvenilir diyor. Yüklendiğin Modeste konusunda bile adam yanlış bilgi vermedi, bizzat bizim yönetimimiz açıkladı anlaşıldığını ama son an da kulübü ile olan durumu yüzünden geri adım atıldığını.

Buna rağmen aylar önce olmuş bir konu üzerinden, yanlış bir bilgi paylaşımı olmadığı halde koca adama ithamlarda bulunuyorsunuz. Bu yüzden olayın olduğu dönem adamın zaten canı sıkıldı, hala daha devam ettirilmeye çalışılıyor. Bunun vebalinden de mi korkmuyor sunuz bir anlasam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt