Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imbula bu sene dribbling rekorlari kirdi 5 buyuk lig DM'leri arasinda. La Liga'nin en cok basarili dribbling yapan 4. oyuncusu, Boufal, Messi ve Januzaj'dan sonra. Oyle fazla basarisiz dribblingi de yok.

Hatta bir liste cikarirsak 5 buyuk ligden, mac basina en cok basarili dribbling yapan defansif ve merkez orta sahalar (en az 10 mac yapmis olanlar):
  • Imbula, 2.7
  • De Paul, 2.6
  • Lo Celso, 2.6
  • Rochina, 2.6
  • Savanier, 2.4
  • Brandt, 2.4
  • Demirbay, 2.3
  • Bakayoko, 2.2
  • Zambo Anguissa, 2.2
  • Thiago, 2.1
  • Bissouma, 2.1
  • Draxler, 2
Zaten 2'den fazla yapan baska topcu yok. Bunlar arasinda en az basarisiz dribbling yapan topcu, Thiago ve Draxler'den sonra, Giannelli Imbula'dir. Tabii Rayo maci hic izlemedigim icin, basli basina bu istatistige bakarak konusmak yanlis olabilir ama ben denenmesini isterdim. Cok ucuza bitebilecek bir transfer.

harbiden Imbula nasil olur 8 icin

harbiden Imbula nasil olur 8 icin

Reis videolari buram buram kalite kokuyor ya. Cok yasli da degil, maasi da bonservisi de fazla olmaz. Ama iste bu sene hic izlemedim. Istatistiklere bakarsak hic de fena degil gibi. Topu stoperden aldigi gibi dribblingle ucuncu bolgeye girecek bir adama benziyor. Ben tam da boyle adam istiyorum. Zaten dikkat edersen Savanier de orada. Hatta orada degil ama bize yazilan Bennacer de 1.9 dribbling yapmis mac basina, oraya yakin yani.

Ben orta sahalarimiz stoperden top alinca ileri pasla degil dribblingle top tasisin istiyorum. Ondan sonra ister kanada oyunu acarlar, ister santraforla verkaca girerler. Ceza sahasini orta sahalari da kullanarak kalabalik etmemiz lazim. Bu yuzden saglam iki 8 istiyorum bir sag ayakli bir sol ayakli. Imbula'nin solak olmasi da avantaj.

Daha onemli olan bunlarin onune alacagimiz orta saha ama. O herifin az cok her seyi, ama ozellikle pasi sutu ve presi iyi beceriyor olmasi ELZEM.

Bu sene izleyip takimda gormek isteyecegim tip orta saha Bakayoko.

sağbek buldum lan hollandadan

10 numaralar

forvet

sağ kanat

Villarreal hocasini degistirmezse Enes Ünal kiralik + yüksek satin alma opsiyonuyla alinirmu? Adam tek forvetle oynamayi seviyor ve kadroalrinda 3 tane ilk 11 oynayacak forvet var. Enes orda hic oynama sansi bulamaz bence.

8 numara icin adaylar:

Stefan Johanssen
Tony Vilhena
Gianelli Imbula

Nasil?

Leverkusenin hocasi Vilhenayi begeniyormus. Onlarda isterse biz zor aliriz. Zaten takimi 10 milyon falan bonservis ister. Kis döneminde 20 istiyorlardi

dudu eski fmlerin en özel harika çocuklarındandı
alak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt