- 1 Mayıs 2018
- 53.182
- 43.572
- 3.298
Yok ben yemeyeceğim, tokum. Not:Baban
yallah antuya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ben yemeyeceğim, tokum. Not:Baban
Daniel olmo var bu takımda sağlam oyuncu ama bizi aşar 1 yıl kiralayabilirsek güzel olur. Bu sezon da performansını çok yükseltmiş.Iyayi Atiemwen - Oyuncu profili 18/19 1996 dogumlu 8 gol 8 asist merkez ortasaha hırvatistandan
Evlat işte atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.yallah antuya
kısacası babeli kaçırdık rakibimizi gBeşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil'den flaş Babel açıklaması:
Babel'le ilgili bir girişimimiz olmadı. Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun. Bizim yolladığımız bir oyuncu için bir yıl sonra böyle bir davranışımız zaten olamazdı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skov Olsennnnnnnnnnnnnnnnnn :cimbom::cimbom:Skov Olsennnnnnn ya da baska bir solak kanattt
Türkiyede hersey mümkün, birde Nihati Baskan yapacaklar, Feneri kutarmak icin her sey yaparlar. Son Haftalarda PLAY OFF‘u cikartan bir Ülke dan bahsediyoruz. Yani biz daha Farklı seyler gördük bunlardan hersey bekleyceksin
OMO FOTİH HOCA OYONCU YETŞTİREMİYORRRHangi takıma giderse gitsin Onyekuru transferi büyük kulüplerin bize oyuncu kiralamaya bakış açılarını kökten değiştirecek bir transfer olacaktır.
Denayer örneğinin üzerine Onyekuru müthiş bir referans oldu.
Artık Premier Lig'den istediğimiz oyuncuyu kiralayabiliriz.
cikcikcikcikcik
20 milyon istemişlerdi NapolidenDaniel olmo var bu takımda sağlam oyuncu ama bizi aşar 1 yıl kiralayabilirsek güzel olur. Bu sezon da performansını çok yükseltmiş.
Cidden degistir su avatari. Azili Gs dusmani itleri koyacagina duzgun 1 Gsliyi koy. Illa Fenerli koyacaksan I.Seten koy
Serdar ali kudurmustu son yayınlarda![]()
serdar aliye severim yav, adam en azindan dusmanlk yapmiyor ve adam gibi tebrik etti.
Bana gore en iyi yorumcular
ali ece
serdar ali
serdar aliye severim yav, adam en azindan dusmanlk yapmiyor ve adam gibi tebrik etti.
Bana gore en iyi yorumcular
ali ece
serdar ali
Mossoronun mactaki tavirlari hosuma gitti. Cok duzgun adammiş.Transferle alakası yok ama bence bizim takımın bağlılığını en iyi anlatan foto bu bence.Donk hazır kıta bekliyor hocaya saygısızlık yaparsa indirecekEkli dosyayı görüntüle 46635
Ne diyim ki sana şimdi hocamMossoronun mactaki tavirlari hosuma gitti. Cok duzgun adammiş.