Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil'den flaş Babel açıklaması:

Babel'le ilgili bir girişimimiz olmadı. Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun. Bizim yolladığımız bir oyuncu için bir yıl sonra böyle bir davranışımız zaten olamazdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kısacası babeli kaçırdık rakibimizi g
Skov Olsennnnnnn ya da baska bir solak kanattt
Skov Olsennnnnnnnnnnnnnnnnn :cimbom::cimbom:

Türkiyede hersey mümkün, birde Nihati Baskan yapacaklar, Feneri kutarmak icin her sey yaparlar. Son Haftalarda PLAY OFF‘u cikartan bir Ülke dan bahsediyoruz. Yani biz daha Farklı seyler gördük bunlardan hersey bekleyceksin

Play-off neden son hafta cikti saniliyor? Sene basindan belli olmustu.

Hangi takıma giderse gitsin Onyekuru transferi büyük kulüplerin bize oyuncu kiralamaya bakış açılarını kökten değiştirecek bir transfer olacaktır.
Denayer örneğinin üzerine Onyekuru müthiş bir referans oldu.
Artık Premier Lig'den istediğimiz oyuncuyu kiralayabiliriz.
OMO FOTİH HOCA OYONCU YETŞTİREMİYORRR

Imbula bu sene dribbling rekorlari kirdi 5 buyuk lig DM'leri arasinda. La Liga'nin en cok basarili dribbling yapan 4. oyuncusu, Boufal, Messi ve Januzaj'dan sonra. Oyle fazla basarisiz dribblingi de yok.

Hatta bir liste cikarirsak 5 buyuk ligden, mac basina en cok basarili dribbling yapan defansif ve merkez orta sahalar (en az 10 mac yapmis olanlar):
  • Imbula, 2.7
  • De Paul, 2.6
  • Lo Celso, 2.6
  • Rochina, 2.6
  • Savanier, 2.4
  • Brandt, 2.4
  • Demirbay, 2.3
  • Bakayoko, 2.2
  • Zambo Anguissa, 2.2
  • Thiago, 2.1
  • Bissouma, 2.1
  • Draxler, 2
Zaten 2'den fazla yapan baska topcu yok. Bunlar arasinda en az basarisiz dribbling yapan topcu, Thiago ve Draxler'den sonra, Giannelli Imbula'dir. Tabii Rayo maci hic izlemedigim icin, basli basina bu istatistige bakarak konusmak yanlis olabilir ama ben denenmesini isterdim. Cok ucuza bitebilecek bir transfer.

serdar aliye severim yav, adam en azindan dusmanlk yapmiyor ve adam gibi tebrik etti.

Bana gore en iyi yorumcular

ali ece
serdar ali

İkisi de futboldan zerre anlamıyor. bir tanesi futbol tarihini yalayıp yutmus ama futbolun kendisini bilmiyor. serdar ali ise kahvehane yorumcusu.

serdar aliye severim yav, adam en azindan dusmanlk yapmiyor ve adam gibi tebrik etti.

Bana gore en iyi yorumcular

ali ece
serdar ali

Ali Ece cok iyi de Serdar sadece onun yaninda uslu duruyor. Yoksa hep itlik pesinde. Zaten yanindayken de algi kasiyor. Abdurrahim Albayrak'i saibe karistirmakla sucladi sampiyonluga. Tam bir it.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt