Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçukun yerine hep furkanı düşünüyorum ama o fizik yapısıyla ileride ne olur bilemiyorum. Tembel kendine bakmayan bi topçuysa uzak dursun. Çalışırsa kendini geliştirirse iyi topçu olacak

böyle serbest statüdeki oyunculari kampa denemeye cagiracaksin gel kocum diye. fatih hoca bakacak öyle karar verecek. begenirsek imzalayacagiz begenmezsek gitsin süper lig veya tff 1.ligden birine imza atsin.

Muslera
Linnes.. Boss..Marcao..Naga
Fernando..Badou
Feghouli.. Welbeck.. Brahimi
Balotelli

Fatih
Şener.. Kaan.. Ertuğrul.. Emre
Okay..Donk
Töre..Deniz..Babel
Eleke/Bozok

böyle serbest statüdeki oyunculari kampa denemeye cagiracaksin gel kocum diye. fatih hoca bakacak öyle karar verecek. begenirsek imzalayacagiz begenmezsek gitsin süper lig veya tff 1.ligden birine imza atsin.
Valla bu çocuğu beğeniyorum ama hep kafamda bi soru işareti. Sanki büyüklerden birine gelirse salacak gibi bi izlenim veriyor. Scoutların işi ne araştırsınlar

Valla bu çocuğu beğeniyorum ama hep kafamda bi soru işareti. Sanki büyüklerden birine gelirse salacak gibi bi izlenim veriyor. Scoutların işi ne araştırsınlar
bursada mesut ve samet aybaba bunu oynatmadi ama onlarin yapacagi hocaliga tüküreyim. gittiler sezon boyunca baris yardimci, tunay ve yusuf capsizlarini oynatip kulübü düsürdüler. furkan özcal gibi olmamasi icin denemeye almak lazim.

bursada mesut ve samet aybaba bunu oynatmadi ama onlarin yapacagi hocaliga tüküreyim. gittiler sezon boyunca baris yardimci, tunay ve yusuf capsizlarini oynatip kulübü düsürdüler. furkan özcal gibi olmamasi icin denemeye almak lazim.
Evet hatta tdyle takıştığı haberi mi ne çıkmıştı. Aynen önce bi denemek lazım. Karakteri nasıldır değildir denemeden bilinmez

Süleyman Soylu: 'Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı satıp satmamak kulübün tasarrufudur ama satılması kulübün havasını bozmaz. O havayı yakaladı. Kulübün maddi menfaatlerine uyuyorsa satılabilir. Kulübün yüklerini görüyorum çünkü.' (Yeni Şafak)

Transferlere de karistilar sonunda

İzliyor olabiliriz. Ne Semih ne de Ahmet bu takımda yedek olamaz. Artık yeni şeyler denemeliyiz. Şenor milli takıma çağıracaktı galiba bunu.

trabzonlu hüseyinle birlikte u21de stoper oynuyordu en son. milli takimda stoperlerimiz merih kaan ozan ve caglar oldugu icin 5./ 6. alternatif konumunda ama hem sag hem solbekte oynayabiliyor. uzun boylu. oyun görüsü olarak da semih ve ahmete bin basar. zorda kalinirsa libero veya stopere cok yakin gömülü DOS bile oynar

Süleyman Soylu: 'Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı satıp satmamak kulübün tasarrufudur ama satılması kulübün havasını bozmaz. O havayı yakaladı. Kulübün maddi menfaatlerine uyuyorsa satılabilir. Kulübün yüklerini görüyorum çünkü.' (Yeni Şafak)

Transferlere de karistilar sonunda

Ülkeye döviz girsin derdindeler. Ekonomiyi batırdılar.

Okayı kaçırdık ama bu sezon ne yapıp edip en azından Yusuf yazıcıya çökmek lazım.. Mariano-Belhanda ve cagneden en az 25 civarı bonservis kazanacağımızı düşünüyorum.. 12-13ü yusufa verilebilir.. Yabancı sınırının geleceği de çok net ömür-yazıcı belki parmak bu adamları alabilmek için son fırsat yurtdışına gittikleri an imkansız olacak bu işler tıpkı Okay gibi..
Kanat işini babel artı genç kiralık oyuncuyla halledebiliriz keza bek için de şener ve douglasın adı geçiyor bedavaya elimizde zaten linnes gibi hazır bir sağ bekimiz mevcut..
13 Yusuf + 5 luyindama eder 18.. Geriye kalan parayla en az 1 forvet ve 1 orta saha almamız şart.. Bu isimlerden birini ndiaye gibi kiralık düşünebiliriz hatta 2sini de.. Yeter ki iş bilen yöneticimiz olsun 5 büyük ligde tonla kiralama fırsatı var..

Yusuf Yazıcı bizim takımda 3 maç oynasın Belhanda'dan beter eleştirilir bazen efsane iş yapabiliyor ama genelde silik ve etkisiz bir imaj çiziyor. O parlama anlarını genele yaysa zaten hala bu ligde olmazdı

Herkes Yazici ve Ömür'ü konusuyor ama asil alinmasi gereken oyuncu Abdulkadir Parmak. Oynadigi mevkide bizim takimda hic kimse yok yerli olarak. Selcuk Inan falan demeyin. Bitik oglu bitik o sadece. Orta sahada tempo yapabilecek, 4 pas yapabilecek yerlimiz bile yok. Celil Yüksel'le falan olmaz o is. Patlama gücünü izleyen bilir. Milli takima neden davet edilmedigini henüz anlamis degilim ama Trabzon'dan liste basi Parmak, 2. stoper Hüseyin'dir. Cok göz önündeki adamlari degil de asil kahramanlari izleyin.

Yusuf Yazıcı bizim takımda 3 maç oynasın Belhanda'dan beter eleştirilir bazen efsane iş yapabiliyor ama genelde silik ve etkisiz bir imaj çiziyor. O parlama anlarını genele yaysa zaten hala bu ligde olmazdı

Ligde Yusuf kalitesinde tek oyuncu feghouli.. Dediğin gibi bazen çok kopuyor oyundan ama bu herif ömrü hayatında düzgün bir teknik direktör yüzü görmemiş adam gibi futbolcularla çalışmamış.. Benim Yusuftan umutlu olmamın en büyük nedeni bilhassa büyük maçlarda büyük oynaması.. İyi motive olduğu an bambaşka bir oyuncuya dönüşüyor

Herkes Yazici ve Ömür'ü konusuyor ama asil alinmasi gereken oyuncu Abdulkadir Parmak. Oynadigi mevkide bizim takimda hic kimse yok yerli olarak. Selcuk Inan falan demeyin. Bitik oglu bitik o sadece. Orta sahada tempo yapabilecek, 4 pas yapabilecek yerlimiz bile yok. Celil Yüksel'le falan olmaz o is. Patlama gücünü izleyen bilir. Milli takima neden davet edilmedigini henüz anlamis degilim ama Trabzon'dan liste basi Parmak, 2. stoper Hüseyin'dir. Cok göz önündeki adamlari degil de asil kahramanlari izleyin.

İyi de parmak 6 aylık oyuncu ve iyi para isterler.. Bu riske girilir mi bilemedim.. Ben de beğeniyorum ama max 5 milyon vermek kaydıyla

Berkay Özcan. Hamburg 1.5 m euroya almış. Genç yaşına göre fiziği sağlam oturmuş, yerli kalitesini arttırmak için denenebilir

Yerli oyuncu olarak Okay, Umut Bozok ve Emre Mor transfer edilmeli.
Kulübeyi 1 veya 2 scouting gurbetçi alınmalı.
Altyapıdan da en az 1-2 oyuncu monte edilmeli. Gökay olur, Atalay olur, Çekdar olur, Mustafa Kapı bile olur yaşına rağmen... Siz potansiyelli gençleri daha iyi takip ediyorsunuz.
Bu sezon bunu yapabilirsek yabancı sınırını düşüremezler.

Abdulkadir Parmak’ın stili Gökdeniz gibi. Şu anda TS dışında kimsede bu özellikte adam yok. Ön liberoya çok iyi birini alırlarsa gelecek sene Abdulkadir daha da yıldızlaşır

Sürekli o eksik bu eksik kafasındasınız.Zaten transfer dönemi bitince yine bir yerler eksik kalacak

Maksat en az hasarla doğru noktalara transfer yapmak.Bazılarının beklentileri aşırı uçuk ve hüzün olacak sonunda

İşin kötüsü bu beklentileri kimse dememesine rağmen kendiniz yaratıyorsunuz sonra hoca,yönetim kim varsa sallıyorsunuz.Beklentileri en düşükte tutun ki üzülmeyin

Keske yine 2012 de oldugu gibi merkez agirlikli bir 4-4-2 sistemini oynasa takim

Tabi bunun icin elmander gibi savasan bir forvet,ice kat eden ve merkez özelligi olan kanat oyunculari (feghouli de var bu özellik) ve ileri geri calisan orta saha göbegi sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt