İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 913
marcelo gayet iyi oyuncu hocam inşallah alamazlar tekrardan.tosic leş onu alsınlarMarcelo tosic tandemine döner bjk bu yoklukta. Marcelo lyonda istenmiyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcelo gayet iyi oyuncu hocam inşallah alamazlar tekrardan.tosic leş onu alsınlarMarcelo tosic tandemine döner bjk bu yoklukta. Marcelo lyonda istenmiyor galiba
Selçukun yerine hep furkanı düşünüyorum ama o fizik yapısıyla ileride ne olur bilemiyorum. Tembel kendine bakmayan bi topçuysa uzak dursun. Çalışırsa kendini geliştirirse iyi topçu olacak
Valla bu çocuğu beğeniyorum ama hep kafamda bi soru işareti. Sanki büyüklerden birine gelirse salacak gibi bi izlenim veriyor. Scoutların işi ne araştırsınlarböyle serbest statüdeki oyunculari kampa denemeye cagiracaksin gel kocum diye. fatih hoca bakacak öyle karar verecek. begenirsek imzalayacagiz begenmezsek gitsin süper lig veya tff 1.ligden birine imza atsin.
bursada mesut ve samet aybaba bunu oynatmadi ama onlarin yapacagi hocaliga tüküreyim. gittiler sezon boyunca baris yardimci, tunay ve yusuf capsizlarini oynatip kulübü düsürdüler. furkan özcal gibi olmamasi icin denemeye almak lazim.Valla bu çocuğu beğeniyorum ama hep kafamda bi soru işareti. Sanki büyüklerden birine gelirse salacak gibi bi izlenim veriyor. Scoutların işi ne araştırsınlar
Evet hatta tdyle takıştığı haberi mi ne çıkmıştı. Aynen önce bi denemek lazım. Karakteri nasıldır değildir denemeden bilinmezbursada mesut ve samet aybaba bunu oynatmadi ama onlarin yapacagi hocaliga tüküreyim. gittiler sezon boyunca baris yardimci, tunay ve yusuf capsizlarini oynatip kulübü düsürdüler. furkan özcal gibi olmamasi icin denemeye almak lazim.
İzliyor olabiliriz. Ne Semih ne de Ahmet bu takımda yedek olamaz. Artık yeni şeyler denemeliyiz. Şenor milli takıma çağıracaktı galiba bunu.
Süleyman Soylu: 'Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı satıp satmamak kulübün tasarrufudur ama satılması kulübün havasını bozmaz. O havayı yakaladı. Kulübün maddi menfaatlerine uyuyorsa satılabilir. Kulübün yüklerini görüyorum çünkü.' (Yeni Şafak)
Transferlere de karistilar sonunda
Yusuf Yazıcı bizim takımda 3 maç oynasın Belhanda'dan beter eleştirilir bazen efsane iş yapabiliyor ama genelde silik ve etkisiz bir imaj çiziyor. O parlama anlarını genele yaysa zaten hala bu ligde olmazdı
Herkes Yazici ve Ömür'ü konusuyor ama asil alinmasi gereken oyuncu Abdulkadir Parmak. Oynadigi mevkide bizim takimda hic kimse yok yerli olarak. Selcuk Inan falan demeyin. Bitik oglu bitik o sadece. Orta sahada tempo yapabilecek, 4 pas yapabilecek yerlimiz bile yok. Celil Yüksel'le falan olmaz o is. Patlama gücünü izleyen bilir. Milli takima neden davet edilmedigini henüz anlamis degilim ama Trabzon'dan liste basi Parmak, 2. stoper Hüseyin'dir. Cok göz önündeki adamlari degil de asil kahramanlari izleyin.
Abdulkadir Parmak’ın stili Gökdeniz gibi. Şu anda TS dışında kimsede bu özellikte adam yok. Ön liberoya çok iyi birini alırlarsa gelecek sene Abdulkadir daha da yıldızlaşırHerkes Yazici ve Ömür'ü konusuyor ama asil alinmasi gereken oyuncu Abdulkadir Parmak. Oynadigi mevkide bizim takimda hic kimse yok yerli olarak. Selcuk Inan falan demeyin. Bitik oglu bitik o sadece. Orta sahada tempo yapabilecek, 4 pas yapabilecek yerlimiz bile yok. Celil Yüksel'le falan olmaz o is. Patlama gücünü izleyen bilir. Milli takima neden davet edilmedigini henüz anlamis degilim ama Trabzon'dan liste basi Parmak, 2. stoper Hüseyin'dir. Cok göz önündeki adamlari degil de asil kahramanlari izleyin.