Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse gündeme getirmiyor da bence seneye Mariano & Nagatomo ikilisi ile girmememiz gerekiyor en azından bir tanesini değiştirmemiz gerekiyor. Kalitelerine tecrübelerine yaptıklarına saygım sonsuz da hem oyuncu profili olarak hem de yaşları yüzünden takımın ihtiyacı olan bekler değiller bence. Nagatomo bir kayboldu geri dönemedi bu sene bir tek içerdeki Başakşehir maçında işimizi gördü onun haricinde kayıptı bu sezon, Mariano da canı isteyecek de top oynayacak diye bekliyoruz

Feghouli&Babel kanatları içeri giren forvet özellikleri taşıyan kanat oyuncuları bu adamların arkasında içeri kat eden değil çizgiyi kullanan ve iyi orta kesen adamlar lazım bize mesela Jetro Willems gibi sağ bekte de Linnes gibi

Kaan bence çok kritik hamle olur.

Marcao-Luyindama-Kaan-Donk ile süper rotasyon yakalarız stoperde.

Ha ben Kaan olsam dönüp bakmam bile bizim ülkeye.

Bundesliga'da transfer yapabilir kendisi.

Bu Serdar Sarıdağ Higuain demiş. Ne içiriyorlar buna. Yanılmıyorsam bu Bjk’li idi. Bizi galeyanamı getirmeye çalışıyor Zlatan’da olduğu gibi. Ki ben bu Higuani’de hiç sevmem. Aurası bozuk. Heran ağlayacakmış gibi bir suratı var.

fft226_mf6473222.Jpeg
bu acunub turnuvasiydi dimi hani şu turnuva diye cagirdigi adamlar elek olunca sike yapip takimin tamamini degistiren herif

Luyindama ve Marcao'nun arkasina 3. alternatif olarak saglam bir stoper almaliyiz ve bu stoper yerli olmali. 4. stoper ise Isik Kaan olabilir.

Omer Toprak Dortmund'da oynamiyor ama bizde 2 milyondan asagi oynamayi kabul etmez, Kaan Ayhan ise buyuk ihtimal bundesliga'da kalir, baska da alabilecegimiz yerli stoper yok gibi.

Genclerbirligi'nde oynayan Mert Cetin hakkinda iyi yorumlar okudum, Lille takip ediyormus, kendisini izleyen oldu mu?

Luyindama ve Marcao'nun arkasina 3. alternatif olarak saglam bir stoper almaliyiz ve bu stoper yerli olmali. 4. stoper ise Isik Kaan olabilir.

Omer Toprak Dortmund'da oynamiyor ama bizde 2 milyondan asagi oynamayi kabul etmez, Kaan Ayhan ise buyuk ihtimal bundesliga'da kalir, baska da alabilecegimiz yerli stoper yok gibi.

Genclerbirligi'nde oynayan Mert Cetin hakkinda iyi yorumlar okudum, Lille takip ediyormus, kendisini izleyen oldu mu?
Yerli stoperler fazlaca mevcut, sadece nerede arayacagini bileceksin.

Mert icin adres @Onur Yücel

bu acunub turnuvasiydi dimi hani şu turnuva diye cagirdigi adamlar elek olunca sike yapip takimin tamamini degistiren herif
ona birebir aziz müdahale etmişti :asd:
önce fener baya kötu dıye bu bızı temsıl edemez dıyıp takımların ısımlerını değiştirtti baktı olmuyor komple kadroyu yeniledi :asd:
müthiş bi herifti ya

Fikret Orman: "Şampiyonu hakemlerin değil, futbolcuların ve teknik adamların belirlediği bir lig olmalı. Alanyaspor - Galatasaray maçı geçen sezon ligin şampiyonunu belirledi. Hakemlik faciası yaşandı. Bu sene de Rize-Galatasaray ve Beşiktaş-Galatasaray maçları." (TRT Spor)
bu mal 70 metreden yedigi topun 5 farkli oyuncunun ayaginda dolandigi pozisyon icin hakem algisi mi yapiyor. Daha bu sene ilk yari hakem rezilliklerini aciklamadik mi? Insan biraz utanir sari karti olan meddl hakemin gozunun onunde oyuncu bogazladi bu ligde uyari ile gecistirildi ama suc bunlarda degil bunlara bu pozisyonlari vuramayan spikerlerde.
Yapistiracak oradan ilk macta oyuncun kirmizi gorecek ve penalti alacakken gotunu cuneyt kurtardi diye

eğer önümüzdeki 1 2 sene daha şampiyon olursak trenin kaçacağını anlamış seneye önümüzü kesmek için algıya başlamış şimdiden demek

Knka bunlarin takintilari Galatasaray degil ha,kafayi Fatih Terim ile bozmuslar

Döve döve sampiyon oldugu icin yediremiyorlar kendilerine

vedat muriqi bize turkiye kupasina kazandiracaktir yeni sezonda.

Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.

Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.

Duyum var mı başka duyumcunun kralı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt