Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Bu mantikla hareket ediyorsa yanlislikla Musa'yi alir doneriz.

Fevkalade olur.

4e443be643a.jpeg
bay aptoidin floryada takılıp sadece mevcut oyuncularla ilgilenmesi ekibimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarır

Muriç iyi bir topçu bence. Lakin eğer yerli statüsünde sayılmıyorsa mallık olmaz mı sizce de? Bize sadece kaliteli bir as forvet değil, aynı zamanda hemen hemen o ayarda 2. bir forvet daha lazım. Muriç'i alırsan yerli rotasyonuyla 3. forvet olması için alırsın. Koskoca GS'ın ikincil forveti Muriç olur mu lan? Bu gözler Burak Elmander Drogba rotasyonunu gördü.
Vedat yerli sayilmiyorsa fiyat yükseltip Fener'e itelemek lazim. Biz de Umut Bozok'u almaliyiz. En kötü devre arasi epey ucuza verirler zira sözlesmesinin bitmesine 6 ay kalacak. Kelepir fiyatina 96li Fransa alt yapisi görmüs Özcimbomlu.

4-4-2ye geçelim

tek forvetten bıktım çift forvetin gözünü seviyim

Tvde Gsyi savunan nadir insanlardan

aga savunsa ne yazar hergün bin tane topçu getiriyo takıma

bu adamı sadece 1 kere takdir ettim dursuna bikere güzel bi soru sormuştu dumur etmişti kin kustuğumuz zamanlarda

bide geçen fbli emre bola yaptığı kapak var oda iyiydi

iyi gslidir ama haberleri hep balon

Fener'e bjk maçındaki hakem hatalarına rağmen çıkıp sevgi pitircigi olan pancar süratli başkanlarınin bizim maçta söylediklerini unutmadık

Rizeye 1 TL para kazandirirsak hakkımı helal etmem.bu sezon tek kuruş para harcamam takıma

GS ile uğraşan in çocuğu olmaz

iyi herif gibi

Diagne norwic city 17 milyon euro muhabbeti nin ciddiyeti nedir.

1 taşla 50.000.003 tane kuş vurmuş oluruz.3 tane as oyuncu transferi artı kanarya karga bozbaykus

Ya bu fikret orman heralde mubarek kadir gecesinde milleti gunaha sokmak istiyor yaptigi aciklamalara bak yaw

Resmen bizim sikeyle sampiyon oldugumuzu ima ediyor,kendileri 2 yil ust uste ayni hakemlerle sampiyon oldugunda herkes piril pirildi ama

Bu arada vedat muriq iddialari dogru olabilir cunku giresunspor da oynarken hoca bizzat ilgilenmis milli takima almak ve avrupa sampiyonasina götürmek icin

Ya bu fikret orman heralde mubarek kadir gecesinde milleti gunaha sokmak istiyor yaptigi aciklamalara bak yaw

Resmen bizim sikeyle sampiyon oldugumuzu ima ediyor,kendileri 2 yil ust uste ayni hakemlerle sampiyon oldugunda herkes piril pirildi ama

durup durup fedarasyon seçimi öncesi niye böyle bir açıklama yaptı anlamadım, şerefsizin gene sinsi planları vardır

eğer önümüzdeki 1 2 sene daha şampiyon olursak trenin kaçacağını anlamış seneye önümüzü kesmek için algıya başlamış şimdiden demek

Mendeburu ciddiye alip dinlediniz mi yav benim haberim bile yok söylediklerinden.

Cinsine tükürdügüm.

Taylan antalyali
Gokhan Tore
Sener Ozbayrakli
Kaan Ayhan

Bu 4lu mutlaka gelmeli, yerli rotasyonumuz cop oglu cop.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt