Sercan Yenidinç
Sarı Üye
- 25 Mart 2018
- 729
- 232
- 288
Kime h.o. yazcaz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş çorlu Gs muriqi ile anlaştı rizeyle görüşüyor demiş
bay aptoidin floryada takılıp sadece mevcut oyuncularla ilgilenmesi ekibimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarırAbdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Bu mantikla hareket ediyorsa yanlislikla Musa'yi alir doneriz.
Fevkalade olur.
![]()
Tvde Gsyi savunan nadir insanlardanfotomaç muhabiri diye biliyorum bu adamı
Vedat yerli sayilmiyorsa fiyat yükseltip Fener'e itelemek lazim. Biz de Umut Bozok'u almaliyiz. En kötü devre arasi epey ucuza verirler zira sözlesmesinin bitmesine 6 ay kalacak. Kelepir fiyatina 96li Fransa alt yapisi görmüs Özcimbomlu.Muriç iyi bir topçu bence. Lakin eğer yerli statüsünde sayılmıyorsa mallık olmaz mı sizce de? Bize sadece kaliteli bir as forvet değil, aynı zamanda hemen hemen o ayarda 2. bir forvet daha lazım. Muriç'i alırsan yerli rotasyonuyla 3. forvet olması için alırsın. Koskoca GS'ın ikincil forveti Muriç olur mu lan? Bu gözler Burak Elmander Drogba rotasyonunu gördü.
Tvde Gsyi savunan nadir insanlardan
A sporda demiş iddialı bi şekilde. Gs’ye gelmezse bilin ki fb yüksek bonservis verirse gelmez demişfotomaç muhabiri diye biliyorum bu adamı
Ewt sizin yorumunuz nedir
Ewt sizin yorumunuz nedir
Ya bu fikret orman heralde mubarek kadir gecesinde milleti gunaha sokmak istiyor yaptigi aciklamalara bak yaw
Resmen bizim sikeyle sampiyon oldugumuzu ima ediyor,kendileri 2 yil ust uste ayni hakemlerle sampiyon oldugunda herkes piril pirildi ama
eğer önümüzdeki 1 2 sene daha şampiyon olursak trenin kaçacağını anlamış seneye önümüzü kesmek için algıya başlamış şimdiden demekYa bu fikret orman heralde mubarek kadir gecesinde milleti gunaha sokmak istiyor yaptigi aciklamalara bak yaw
Resmen bizim sikeyle sampiyon oldugumuzu ima ediyor,kendileri 2 yil ust uste ayni hakemlerle sampiyon oldugunda herkes piril pirildi ama
Mendeburu ciddiye alip dinlediniz mi yav benim haberim bile yok söylediklerinden.Ya bu fikret orman heralde mubarek kadir gecesinde milleti gunaha sokmak istiyor yaptigi aciklamalara bak yaw