- 23 Temmuz 2011
- 75.579
- 51.105
- 4.693
ewt,
özet geçecek biri var mı
özet geçecek biri var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chealse'ye real'e city'ye transfer yasağı geliyor da bu şikecilere nasıl transfer yasağı gelmiyor anlamoyorumYapılandırma bir günde de yapılır ben onu kastetmiyorum. Şu zamanda bankalar için çok büyük risk ekonomi için de öyle. Doğrudan gelir yaratmıyor ama düşen faiz giderleri ile dolaylı bir gelir artışı olacaktır. Çünkü gelirlerin çoğu faiz ödemelerine gidiyor. Ama her türlü işleri çok zor. Bir kere sattığın kadar al kesin devam edecek. Ancak ekstra ceza gelme olasılığı arttı bana göre

Aynen hocam.Jimmy yerli diyemi geciyor yaw?
birgun gsemize gelecektir
Aracın içi kırmızı dışı parlak mavimsi bir şey ayakta da terlik, cüzdan vs elde.
Onlara genelde yaşı küçük oyuncuların transferinden ceza geldi,işi bitmiş oyuncular yüzünden değil.Chealse'ye real'e city'ye transfer yasağı geliyor da bu şikecilere nasıl transfer yasağı gelmiyor anlamoyorum
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece liderlik, takımla iç içe olma değil taktik ve teknik dehası da olan Kral!
Fatih terim emre çolak için: emre aferin oğlum aferin. amua kodumunun...Jimmy Durmaz
Emre Çolak
Şener Özbayraklı
Yerli olarak yeter gibi, abartmamak lazım Okay ve Kaan satışa bağlı
Aracın içi kırmızı dışı parlak mavimsi bir şey ayakta da terlik, cüzdan vs elde.
Nereden bulduk bu zırtoyu yaw
Gomis tamam parayı seviyordu ama adam en azından nasıl harcanacağını biliyordu hatta siyahi futbolcular arasında gördüğüm en karizma giyinen adamdı.Aracın içi kırmızı dışı parlak mavimsi bir şey ayakta da terlik, cüzdan vs elde.
Nereden bulduk bu zırtoyu yaw
Tam bir hödük görmemiş. Bunu imza atarken giydiği louis vuitton eşofman takımından anlamalıydık.
Kazakistandan teklif varsa oyuncuyu tutamayiz zatenSüleyman Rodop: "Mitroglou'ya Kazakistan'dan teklif var. Oyuncu gitmek istiyormuş fakat son kararı Fatih Terim verecek.“
Süleyman Rodop: "Diagne için Galatasaray'a gelmiş resmî bir teklif yok fakat menajeri 2 Arabistan, 1 Avrupa kulübünün oyuncuyu istediğini söylemiş."
Cl finaline Ceket ile degil antrenman eşofman ile giden adam
Göksel Gümüşdağ: "Türk futbolunu zarara uğratmadan yabancı sayısı düşürülebilir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi