Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılandırma bir günde de yapılır ben onu kastetmiyorum. Şu zamanda bankalar için çok büyük risk ekonomi için de öyle. Doğrudan gelir yaratmıyor ama düşen faiz giderleri ile dolaylı bir gelir artışı olacaktır. Çünkü gelirlerin çoğu faiz ödemelerine gidiyor. Ama her türlü işleri çok zor. Bir kere sattığın kadar al kesin devam edecek. Ancak ekstra ceza gelme olasılığı arttı bana göre
Chealse'ye real'e city'ye transfer yasağı geliyor da bu şikecilere nasıl transfer yasağı gelmiyor anlamoyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZjCZTF.jpg
Aracın içi kırmızı dışı parlak mavimsi bir şey ayakta da terlik, cüzdan vs elde.

Nereden bulduk bu zırtoyu yaw

Jimmy Durmaz
Emre Çolak
Şener Özbayraklı

Yerli olarak yeter gibi, abartmamak lazım Okay ve Kaan satışa bağlı

Süleyman Rodop: "Mitroglou'ya Kazakistan'dan teklif var. Oyuncu gitmek istiyormuş fakat son kararı Fatih Terim verecek.“

Süleyman Rodop: "Diagne için Galatasaray'a gelmiş resmî bir teklif yok fakat menajeri 2 Arabistan, 1 Avrupa kulübünün oyuncuyu istediğini söylemiş."

Aracın içi kırmızı dışı parlak mavimsi bir şey ayakta da terlik, cüzdan vs elde.

Nereden bulduk bu zırtoyu yaw
Gomis tamam parayı seviyordu ama adam en azından nasıl harcanacağını biliyordu hatta siyahi futbolcular arasında gördüğüm en karizma giyinen adamdı.

g1Y1P7.jpeg

TF26ly.jpeg

Seneye gerekirse transfer yapmayalım bu yıl takımı tamamlamak lazım o yüzden opsiyonlu alımlar yapılabilir.

Rodop: "Georghe Hagi, Galatasaray'a çok kırgın. Galatasaray neden Ianis Hagi'yi transfer listesine eklemedi diye sitemkâr konuşmalar yapmış. Bu futbolcu ile ilgili Galatasaray'ın bugüne kadar herhangi bir transfer atağı olmadı."

Devre arasi da kitlemeye çalışıyordu benim oğlum 10 numara benden daha iyi olacak falan filan he kardesim he hagisin sen hagi kal gözünü seveyim

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt