Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin cezayı filan görmezden gelip çok para harcaması lazım.

Başka türlü yarışamazlar artık.

An itibariyle Başakşehir'in durumuna bağlı olarak 5. sıradalar kalite olarak.

Şikecilere haziran sonuna kadar transfer yapmama tavsiyesinde bulunmuş Uefa. Bana ilginç geldi bu. Bu süreçte devletin yapılandırma yapması imkansız ekonomi ve bütçe ortada. Büyük ihtimalle men gelecek.

ŞL'de umarım sağlam takımlar gelir valla Loko Moko Uefa tadı veriyor hem iyi takım gelirse konsantrasyonda artar.

Öncelikli hedef takımın genel kalitesini yukarı çekecek, rotasyonu güçlendirecek yerli oyuncular olmalı.

Kaan Ayhan,
Şener Özbayraklı,
Jimmy Durmaz,
Deniz Türüç,
Emrah Başsan,
Taylan Antalyalı,
Okay Yokuşlu,
Gökhan Töre,
Enes Ünal

Alınma ihtimali olan yerli oyuncular gibi duruyor. Bu listeden 4-5 tanesi gelir.

Bunların dışında tüm imkanların 10 numara + santrfor + 8 numara için seferber edilmesi lazım.

Gelecek vadeden scout transferi 1 sol kanat + 1 santraforla mükemmele yakın bir kadro yapılanması oluşmuş olur.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mataya bütçe ayırma lüksümüz olduğunu sanmıyorum hem daha diri bir orta saha istiyorum açıkçası yıldız sıfatında gelip, yatış yapacak adam istemem kendisinin para dışında bir motivasyonu olması lazım Mata kişilik olarak fikrim yok ama hiç o profil gibi gelmiyor bana he geldi de istemesi kaldı derseniz ona da eyvallah tabii.

ZjCZTF.jpg

Mataya bütçe ayırma lüksümüz olduğunu sanmıyorum hem daha diri bir orta saha istiyorum açıkçası yıldız sıfatında gelip, yatış yapacak adam istemem kendisinin para dışında bir motivasyonu olması lazım Mata kişilik olarak fikrim yok ama hiç o profil gibi gelmiyor bana he geldi de istemesi kaldı derseniz ona da eyvallah tabii.

acıkcası 1 tane yıldız isterim. mata olabilir bu.cevresini de gençler ile dizersin

Mata fiziksel baya düsüs yasamis. Man Utd taraftari bile öyle görüyor ve onu mentor rolu olarak tutmayi istiyorlar anca.

Bize dinamik adamlar lazim.

Mata bana hep Lincoln'u hatirlatiyor. Eger gelirse Lincoln'daki hayal kirikligini unutturur.

Şikecilere haziran sonuna kadar transfer yapmama tavsiyesinde bulunmuş Uefa. Bana ilginç geldi bu. Bu süreçte devletin yapılandırma yapması imkansız ekonomi ve bütçe ortada. Büyük ihtimalle men gelecek.

Yapılandırma dediğimiz şey özetle borcun kur etkisinden minumum etkilenmesini sağlamak amacıyla vadesinin değistirilmesi ve yayılmasıdır. Şirkete gelir yaratan bir durum asla değildir. Devletin yapılandırma islemini yapması ise en fazla 1 haftayı alır ve mumkundur. Fakat onumuzde seçim varken bu konuyla ilgilenir mi bilemiyorum. Siyasi bir durum. Ancak her ne aksiyon alınırsa alınsın Uefa nezdinde bir karşılık bulacağını zannetmiyorum. Cünkü borcu vadelendirdiğini onlarda gorecek zaten.

Juan Mata'nın son durumunu bilmiyorum bir ara felakettir, ama riskli transfer gibi

Yapılandırma dediğimiz şey özetle borcun kur etkisinden minumum etkilenmesini sağlamak amacıyla vadesinin değistirilmesi ve yayılmasıdır. Şirkete gelir yaratan bir durum asla değildir. Devletin yapılandırma islemini yapması ise en fazla 1 haftayı alır ve mumkundur. Fakat onumuzde seçim varken bu konuyla ilgilenir mi bilemiyorum. Siyasi bir durum. Ancak her ne aksiyon alınırsa alınsın Uefa nezdinde bir karşılık bulacağını zannetmiyorum. Cünkü borcu vadelendirdiğini onlarda gorecek zaten.
Yapılandırma bir günde de yapılır ben onu kastetmiyorum. Şu zamanda bankalar için çok büyük risk ekonomi için de öyle. Doğrudan gelir yaratmıyor ama düşen faiz giderleri ile dolaylı bir gelir artışı olacaktır. Çünkü gelirlerin çoğu faiz ödemelerine gidiyor. Ama her türlü işleri çok zor. Bir kere sattığın kadar al kesin devam edecek. Ancak ekstra ceza gelme olasılığı arttı bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt