Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mata ayni slimani ve ayew gibi olur pekmezi bitmis bu adamin. van persie geldi de ne oldu üstelik daha büyük isim.matayı fener istiyordur. paranın hepsini gömerler kesin
Mataya bütçe ayırma lüksümüz olduğunu sanmıyorum hem daha diri bir orta saha istiyorum açıkçası yıldız sıfatında gelip, yatış yapacak adam istemem kendisinin para dışında bir motivasyonu olması lazım Mata kişilik olarak fikrim yok ama hiç o profil gibi gelmiyor bana he geldi de istemesi kaldı derseniz ona da eyvallah tabii.
Şikecilere haziran sonuna kadar transfer yapmama tavsiyesinde bulunmuş Uefa. Bana ilginç geldi bu. Bu süreçte devletin yapılandırma yapması imkansız ekonomi ve bütçe ortada. Büyük ihtimalle men gelecek.
Kaynak?mata bitmis halde yav
Kaynak?
Sadece liderlik, takımla iç içe olma değil taktik ve teknik dehası da olan Kral!
Yapılandırma bir günde de yapılır ben onu kastetmiyorum. Şu zamanda bankalar için çok büyük risk ekonomi için de öyle. Doğrudan gelir yaratmıyor ama düşen faiz giderleri ile dolaylı bir gelir artışı olacaktır. Çünkü gelirlerin çoğu faiz ödemelerine gidiyor. Ama her türlü işleri çok zor. Bir kere sattığın kadar al kesin devam edecek. Ancak ekstra ceza gelme olasılığı arttı bana göreYapılandırma dediğimiz şey özetle borcun kur etkisinden minumum etkilenmesini sağlamak amacıyla vadesinin değistirilmesi ve yayılmasıdır. Şirkete gelir yaratan bir durum asla değildir. Devletin yapılandırma islemini yapması ise en fazla 1 haftayı alır ve mumkundur. Fakat onumuzde seçim varken bu konuyla ilgilenir mi bilemiyorum. Siyasi bir durum. Ancak her ne aksiyon alınırsa alınsın Uefa nezdinde bir karşılık bulacağını zannetmiyorum. Cünkü borcu vadelendirdiğini onlarda gorecek zaten.