Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhan töreyi ortalığın karıştığı maçlarda topuğa sıktırmak için alıyoruz herhalde

öyle 1 eksiğimiz olduğu hususunda fikir birliğine varalım.

Töre siyasete karışmış,
Töre disiplinsiz,
Töre saha dışı vukuatlara karışmış,
Töre milli takımda sorun çıkarmış.
Töre silahlarla uğraşıyor.

Arda'dan ne farkı var bu adamın yaw.

Vedat Muriç: "Ersun Yanal bana, 'Kosova'da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?' diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez. Galatasaray’da oynamak istiyorum.” (Milliyet)

Cimbombomun cocugu Vedad Muric

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Vedat Muriç: "Ersun Yanal bana, 'Kosova'da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?' diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez. Galatasaray’da oynamak istiyorum.” (Milliyet)

kral gelmeden bile saplamis

diagneyi 13 e aldılarsa bunuda en az 8e kaktırırız diyenler elini avucuna sürtmeye başlamışlar.

Feghouli bizi bu sene şampiyon yaptı, Brahimi işini de çözsün, Florya'ya heykelini dikelim.

Seneye Feghouli-Brahimi kanatlarını izlemek ne muazzam olurdu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt