Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.727
- 55.854
- 4.478
6 da kim oynayacakFernandoyu satip, yerine Banega enfes olur enfes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 da kim oynayacakFernandoyu satip, yerine Banega enfes olur enfes.
6 da kim oynayacak
Bu Rafael Leao topçu. Bas parayı al. İler de 50-60’a sat. Tabi Lille kaça satar bilmiyorum. Herifler Sporting’in alt yapısından beleşe almışlar.
Sporting gibi yamyam bir kulüp nasıl olurda böyle klas bir adamı gönderir diye şaşırmıştım bende. Ama bu elemana değer bence. Çok klas bir kardeşimiz. Çok kısa zaman da büyük bir kulübe gider diye düşünüyorum.Sporting Lille i mahkemeye verdi ve 45 milyon istiyordu.
Gelson Martins de belese Atleticoya kacmisti ve mahkemeye vermislerdi. 22,5 milyon + Viettoya anlastilar onlarlar. Lille den +15 milyon alirlarsa sasirmam.
Cok sevdigim manuel fernandesin kuzeniymis. Gelsin başımızın ustunde yeri var.![]()
Edimilson Fernandes - Oyuncu profili 24/25
Edimilson Fernandes, 28, İsviçre ➤ Stade Brest 29, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 15 Nis 1996, Sion, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
Cok sevdigim manuel fernandesin kuzeniymis. Gelsin başımızın ustunde yeri var.
Dediğin her şey güzel katılıyorum ama 1-2 sene ligde şampiyon olmama fikri bizi bitirir.25 yaş üstü hiçbir oyuncuya bonservis verilmesin mümkünse, hele 30’lara, asla.
Transferde günü kurtarması gereken diğerleri, biz ele geçirdiğimiz psikolojik üstünlüğün kredisini gençleşmek için kullanmalıyız.
Eğer gerçekten avrupa’da başarı istiyorsak bunu yapmalıyız, 1-2 sene türkiye’de şampiyon olmasak da olur, biz takımı gençleştirelim, scout transferi yapalım, avrupa takımlarının elden çıkardığı oyuncularla onları yenmeyi hedeflemek mantıklı değil.