Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nogoaldado da gitmiş zuhahaha
adamların elinde sayısal olarak bir (1) adet forvet kaldı o da frey :ddd

D8De8UXXkAAjC6n.jpg

Bu Rafael Leao topçu. Bas parayı al. İler de 50-60’a sat. Tabi Lille kaça satar bilmiyorum. Herifler Sporting’in alt yapısından beleşe almışlar.

Bu Rafael Leao topçu. Bas parayı al. İler de 50-60’a sat. Tabi Lille kaça satar bilmiyorum. Herifler Sporting’in alt yapısından beleşe almışlar.

Sporting Lille i mahkemeye verdi ve 45 milyon istiyordu.

Gelson Martins de belese Atleticoya kacmisti ve mahkemeye vermislerdi. 22,5 milyon + Viettoya anlastilar onlarlar. Lille den +15 milyon alirlarsa sasirmam.

Sporting Lille i mahkemeye verdi ve 45 milyon istiyordu.

Gelson Martins de belese Atleticoya kacmisti ve mahkemeye vermislerdi. 22,5 milyon + Viettoya anlastilar onlarlar. Lille den +15 milyon alirlarsa sasirmam.
Sporting gibi yamyam bir kulüp nasıl olurda böyle klas bir adamı gönderir diye şaşırmıştım bende. Ama bu elemana değer bence. Çok klas bir kardeşimiz. Çok kısa zaman da büyük bir kulübe gider diye düşünüyorum.

Bayramdan sonra boşta olan oyunculardan açıklarız, satış yapmadan transfer işi sakat o yüzden Ağustosa kadar bekleriz

--------------------Okay------------------
--------Banega-------Bennacer------
Feghouli--------------------------Babel
-----------------Welbeck-----------------

5bf8e57f77ab5c85799ba3b4d53e2a37.gif

25 yaş üstü hiçbir oyuncuya bonservis verilmesin mümkünse, hele 30’lara, asla.
Transferde günü kurtarması gereken diğerleri, biz ele geçirdiğimiz psikolojik üstünlüğün kredisini gençleşmek için kullanmalıyız.
Eğer gerçekten avrupa’da başarı istiyorsak bunu yapmalıyız, 1-2 sene türkiye’de şampiyon olmasak da olur, biz takımı gençleştirelim, scout transferi yapalım, avrupa takımlarının elden çıkardığı oyuncularla onları yenmeyi hedeflemek mantıklı değil.
Dediğin her şey güzel katılıyorum ama 1-2 sene ligde şampiyon olmama fikri bizi bitirir.
Hem Gençleşip hem şampiyon olabiliriz.
Sadece çok iyi analiz yapıp çalışmak gerekiyor.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Wellbeck tam istedim tarzda bir Santrafor.

Sakatlık sorunu olmazsa, zaten Edirne yakınlarına bile yanaşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt