Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon bi kadromuz var..

Gidenlerin yerine oyuncu alalım yeter.. çok oynamaya gerek yok..

Diagne 30 gol attığında iteleyemezsek elimizde patlar.. 7..8 ne verirlerse satalım üçe beşe bakmadan..

Ben transferde Ağustos'un sonuna kadar hiçbirşey beklemiyorum.. ( o zamana kadar diagne yi satarsak mükemmel olur )

Altay Bayındır
Şener Özbayraklı
Kaan Ayhan
Ertuğrul Ersoy
Okay Yokuşlu
Hikmet Çiftçi
Deniz Türüç
Hakan Çalhanoğlu
Gökhan Töre
Jimmy Durmaz
Umut Bozok

Geldi mi ?

Genoa, Prandelli istemesine rağmen Sinan Gümüş transferini veto etti. (Mercato)

Şikecilere haziran sonuna kadar transfer yapmama tavsiyesinde bulunmuş Uefa. Bana ilginç geldi bu. Bu süreçte devletin yapılandırma yapması imkansız ekonomi ve bütçe ortada. Büyük ihtimalle men gelecek.
men gelirse sampiyon olurlarsa seneye sampiyonlar ligine yine gidemez bu mallar.

Deprem mi oldu lan

ismail
emre semih ahmet ömer
sinan selcuk emre yunus
mugdat eren

14 yabanci + 11 yerli desek 25 kisilik kadro yapar. yine bu hedeflenmelidir. üstte eldeki tüm yerliler yazili, emre tasdemir ve akbaba mevkilerine uygun olmayan yerlere yazilmistir, 11 yerli oldugunu göstermek icin sadece.

semih, sinan, mugdat ve eren'le yollar ayrilacaktir. emre akbaba sezonu kapatti. ismail cipe cöpü sivas'ta kendini bitirmistir. selcuk inan maalesef yeni sözlesmeye imza atar.

selcuk, maliyetsiz oldugu icin tasdemir ve yunus'a uygun teklif gelmezse kalacak isimler olur. minimum 7-8 yerli oyuncu bekliyorum. ömer bayram hatta tasdemirin gerisinde oldugu icin ahmet calik denyosuyla birlikte gidebilir.

kalmasinda fayda var diyebilecegimiz türk oyuncumuz yok. jimmyler falan gelince en azindan 1 tik daha iyi olur yedek kadro.​

ismail
emre semih ahmet ömer
sinan selcuk emre yunus
mugdat eren

14 yabanci + 11 yerli desek 25 kisilik kadro yapar. yine bu hedeflenmelidir. üstte eldeki tüm yerliler yazili, emre tasdemir ve akbaba mevkilerine uygun olmayan yerlere yazilmistir, 11 yerli oldugunu göstermek icin sadece.

semih, sinan, mugdat ve eren'le yollar ayrilacaktir. emre akbaba sezonu kapatti. ismail cipe cöpü sivas'ta kendini bitirmistir. selcuk inan maalesef yeni sözlesmeye imza atar.

selcuk, maliyetsiz oldugu icin tasdemir ve yunus'a uygun teklif gelmezse kalacak isimler olur. minimum 7-8 yerli oyuncu bekliyorum. ömer bayram hatta tasdemirin gerisinde oldugu icin ahmet calik denyosuyla birlikte gidebilir.

kalmasinda fayda var diyebilecegimiz türk oyuncumuz yok. jimmyler falan gelince en azindan 1 tik daha iyi olur yedek kadro.​
Aslında şöyle yazınca durumun ne kadar vahim olduğu görülüyor. Eminim Fatih hocanın da canınını fazlasıyla sıkıyordur. Bu transfer döneminde yabancıdan çok yerliye daha çok para dökebiliriz

Aslında şöyle yazınca durumun ne kadar vahim olduğu görülüyor. Eminim Fatih hocanın da canınını fazlasıyla sıkıyordur. Bu transfer döneminde yabancıdan çok yerliye daha çok para dökebiliriz
kupada hataysporu eleyebilecek yerli oyuncu grubuna bile sahip degiliz. su 11 süper ligde kesinlikle küme düser, ptt 1.ligde orta siralara oynar

Şimdi hakanı kiraladık diyelim, eminim hakan burada belhandadan daha çok küfür yer. Yine taraftarın istediği 10 numara tabirine uymuyor. Bir de hakan sistemi oturmuş takımlarda başarılı olur. Bizim ne oynadığımız belli değil

Önce şu 11 topçuyu halledelim sonra yerli dersiniz ya tutturdunuz yerli yerli diye

Sol kanat yok
Orta saha yok 3 topçu lazım
Forvet lazım Diagne kesinlikle gitmeli

5 tane As topçuyu önce halletsek diyorum sonra 500 tane yerli alırız

Rodop: "Georghe Hagi, Galatasaray'a çok kırgın. Galatasaray neden Ianis Hagi'yi transfer listesine eklemedi diye sitemkâr konuşmalar yapmış. Bu futbolcu ile ilgili Galatasaray'ın bugüne kadar herhangi bir transfer atağı olmadı."

Devre arasi da kitlemeye çalışıyordu benim oğlum 10 numara benden daha iyi olacak falan filan he kardesim he hagisin sen hagi kal gözünü seveyim

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talip olmamissak ayip etmisiz, cengiz istifa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt