Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D8Dj9pNXsAAlUZV.jpg
survivordaki herife benziyor bu ismini unuttum

Sag beke Nazim Sangare, Kerim Alici, Ömer Ali Sahiner, Burak Kapacak veya Burak Camoglu'nu alsak iyi olurdu.

En azindan belli potansiyelleri olan oyuncular.

Sag beke Nazim Sangare, Kerim Alici, Ömer Ali Sahiner, Burak Kapacak veya Burak Camoglu'nu alsak iyi olurdu.

En azindan belli potansiyelleri olan oyuncular.
bu nazim fizigi disinda bos bir herife benziyor. top surerken bile dusecekmis gibi hissediyorum

Süper ligle 1. Lig arasında yerli oyuncu kalitesi bakımından pek fark yok. Dorukhanı görüyoruz bjk aldı parlattı gayet de iyi oyuncu. Ara sıra gözüme takılan bi kaç oyuncu var 1.ligte aslında onlara yönelsek daha düşük paralara o açığı kapatabiliriz
Antalya, 2 sene önce Sangare'yi 250 bin euro'ya Alman 3.Ligi'nden aldi ve simdi o oyuncu milli takimin 3.sag beki. Wonderkid diyebilecegimiz yasta degildi. Sirf tecrübeli diye bitikleri doldurmanin bir mantigi yok görüldügü üzere.

Süper ligle 1. Lig arasında yerli oyuncu kalitesi bakımından pek fark yok. Dorukhanı görüyoruz bjk aldı parlattı gayet de iyi oyuncu. Ara sıra gözüme takılan bi kaç oyuncu var 1.ligte aslında onlara yönelsek daha düşük paralara o açığı kapatabiliriz

Dediklerin Almanya 2. Lig, Hollanda Ligleri, Isvicre ligleri içinde geçerli

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Burak kapacak yeni gökhan gönül gibi bişey. Baya enerjik bi çocuk. Ts istiyormuş galiba
patlama gücü epey yüksek bir oyuncu. 3-5-2nin saginda koridoru tek basina götürür mesela ama defansini gelistirmeli. samet aybaba bunu oynatacagina gitti baris yardimci denen kekoyu oynatti, onun daha kendine katkisi yok. dandik rakiplere karsi linnes sag bek burak sag ön yapilabilir. kumasi itibariyle var o cocukta bir seyler ama kullanmasini bilene.

Altay Bayındır yedek gk
Kaan Ayhan yedek cb/rb/dmc
Jimmy Durmaz yedek lm/lw
Gökhan Töre yedek rm/rw
Şener Ozbayrakli yedek rb

Bu 5 kardeşimiz ile yaklaşık 6-7 pozisyonu yerli olarak gayet güzel yedekliyoruz. Hepsi de gayet olabilir transferler ve çok da bütçe istemeyecek transferler. Çoğu free agent zaten.

Bu arada ben Gökhan Töre'nin gayet kaliteli bir topçu olduğunu düşünüyorum. Yaşı da tam bir futbolcu için olgunluk çağının başlangıcı (27)
Bence yaptığı hatalardan ders almış, büyük bir yıldız olabilecekken kariyerinin neredeyse bitme noktasına gelmesinden bir ders çıkarmıştır. Ve Fatih hoca ile beraber ülkenin en büyük kulübünde yakaladığı bu son şansı iyi değerlendirecektir. 27 mükemmel bir yaş maliyeti de düşük olacaktır bence denemeye değer.
Gökhan Töre'nin en kötü hali 100 tane falan Muğdat eder en kötü.

önyargi var maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt