Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la ebru şallı ne güzel.selin toktay,didem taslan vs eski mankenler müthiş güzelmiş yav.eski bjk başkanı serdar bilgili gizem özdilliyi hamile bıraktıydı sanırım.zorla aldırtmış mı ne...sonra gizem baya çöktüydü,şimdi ortada yok

oğlum transfer nöbeti başlığında serdar bilgili gizem özdilliyi hamile bıraktıydı diye bir girdiyi niye okuyorum lan ben. beynim yandı.

oğlum transfer nöbeti başlığında serdar bilgili gizem özdilliyi hamile bıraktıydı diye bir girdiyi niye okuyorum lan ben. beynim yandı.
televole futbolcu rahim,toschak ve amokachi le ilgili soru sormuş mankenlere.konu ordan buraya geldi abi.nöbette televole havasında geçiyo her sene zaten

bizim istanbulsporla aramız iyiydi diye biliyorum.en son saidoyu almıstık galiba.zekiyi nasıl kaçırdık

Haydi bakalım sırada Diagne var onu da satabilirsek efsane olur bu adamları satıp yerlerini Teixeira ve Samatta ile dolduracaksın ki üff

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Nakamba
Feghouli-Teixeira-Babel
Samatta
her 3 saatte bir farkli bir kadro niye yapiyorsun reyiz, oltaya atıp bekliyor musun hangisi tutarsa diye

bizim istanbulsporla aramız iyiydi diye biliyorum.en son saidoyu almıstık galiba.zekiyi nasıl kaçırdık
ozamanki ist spor nere şimdiki nere reis. ona bakarsan bi gecede adamlardan 6 transfer yaptığımız dönemler vardı + adanadan da 2 topcu daha

bu arda muhabeti nedir?
hic sempatik gelmiyor bana artik daha cok itici geliyor insallah gelmez bu defter kapanmali,,,

emirhan kayar 16 gol
beknaz almazbekov 22 gol

fenerde bi ömer faruk vardı,bi de melih bostan iyi.bjkde oguzhan akgün.bizde aynı takımda hem beknaz hem emirhan gibi iki manyak yetenek var.şu gol ortalamasına bak daha 13-14 yasındalar.ve ikisi de ortasaha..daha arkadan gelen hamza akman var...neyse şimdi sayarsam 30 tane isim çıkacak ortaya.sırf bartug ve yusuf erdem gümüş gurur kaynagı elit yetenek açısından

recep niyazı izleyen oldu mu bu sene?merkez ortasaha yazıyo mevkisinde.12 gol -6 asist yapmıskı ,içlerinde 5 tane falan kafa vuruşu var,güzel.denizli önde burak çalık,kehinde,mehmet akyüz oynadıgına göre recep geride.baya top falan kapıyo.yaşı 24 olacak ağustosta

cagneyi 15e bırakmamak en hafif tabirle mikrogramlıktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın konuşma tarzı çok hoş kendinden emin,özgüveni yüksek..Topçu olarak yüksek çıtalara çıkamadı ama uyruğundan mütevellit iyi bir hoca olabilir
valla reis yalan yok hiç izlemedim takip etmedim ama o bahsettiğim seride efsane oynuyordu oyunda onun gibi takıntılı olduğum oyuncular vardı

roodp hala ciddiye mi alınıyo ya,ugur karakullukcunun dedigi gibi diagneye teklif gelse hoca gönderir seve seve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt